Nye nettverksdomer

To nye og bevegelige nettverksdomer fra Samsung Techwin kan direkteavspille opptil seks ulike kanaler på samme tid med MPEG-4- eller JPEG-video.

Publisert

Begge de nye modellene SNP-3350 og SNP-3750 har innebygd dobbel kodek(MPEG-4/JPEG) som åpner for multistreaming av høyoppløselige sanntidsbilder i en hastighet på 25 bilder pr. sekund.

Dag-og-natt-kamera

De to modellene hører til Samsungs iPOLiS-serie av nettverksprodukter, og de er begge dag-og-natt-kameraer med avtakbart infrarødt filter (IRC) som gjør det mulig å veksle automatisk mellom fargebilder av høy kvalitet på dagtid og klare, skarpe svart-hvitt-bilder med IR-repons om natten. SNP-3350 har en optisk 33x-linse, mens SNP-3750 med sin 37x optiske linse og 12x digitale zoom har en kombinert zoom på 444x som tar inn klare bilder av gjenstander langt borte.

Fjerner bildestøy

SNP-3350 og SNP-3750 er også utformet med med funksjoner som sikrer brukerne best mulig bildekvalitet og brukervennlighet, ifølge leverandøren. For eksempel kan begge kuppelkameraene ved hjelp av kraftig støydempingsteknologi fjerne bildestøy under forhold med lite lys uten at det oppstår skyggebilder eller uskarphet. En annen fordel er at kravet til båndbredde og videolagringsplass kan reduseres med opptil 70 prosent sammenlignet med vanlige kameraer. Begge domekameraene har Samsungs superdynamikkområde (SSDR), som balanserer bildene og avslører detaljer som kanskje ellers ville ha ligget skjult i skyggene, så vel som digital bildestabilisering (DIS) og balansering av lyse bildedeler (Highlight Compensation) – en teknologi for motlyskompensering som Samsung er alene om, og som registrerer om det finnes ekstremt kraftig lys innenfor kameraets synsfelt.

Ved hjelp av programvaren for sentralstyring kan operatørene opprette og administrere nettverksvideosystemet med praktiske overvåkingsfunksjoner som kontroller for panorering, tilting og zoom (PTZ), diverse hendelser og kartbilder.

Toveis lyd og samtaler

Med toveisfunksjon er det mulig å lytte til lyder og samtaler fra en ekstern plassering, og advarsler og instruksjoner kan gis fra kontrollrommet. Dører kan åpnes fra ekstern plassering etter at rettmessig adgang er verifisert ved hjelp av lyd eller bilde. Når en alarm blir aktivert eller det blir registrert bevegelse via kameraets innebygde åttesoners bevegelsesdetektor, kan det umiddelbart sendes bilde av hendelsen via operatørens e-post og ftp-server.

Tilleggsutstyr

De to nye kuppelkameraene fås med et omfattende utvalg alternativer når det gjelder hus og braketter, blant annet vegg-, pendel-, hjørne-, stang- og takoppheng, og kameraene leveres med trykkfester på sidene av huset slik at de raskt og enkelt kan kobles til og løsnes fra kuppelfestet.

Kameraene leveres med gratis systemutforming, gratis teknisk støtte og tre års garanti.

For ytterligere opplysninger, besøk nettstedet www.samsungcctv.com.

"
Powered by Labrador CMS