Håndholdt IR-kamera

Presisjons Teknikk AS introduserer en ny serie håndholdte IR-kameraer, basert på militær teknologi og utviklet for overvåking og sikkerhet.

Publisert

(Foto: Presisjons Teknikk AS)

Den nye Flir H-serien er et godt egnet arbeidsverktøy for sikkerhetspersonell, politi, og andre som overvåker større landområder for mennesker og dyr, og som selv ikke ønsker å bli oppdaget. Kameraet vil også være et svært nyttig verktøy i båt, friluftsliv og redningstjeneste.

Militær teknologi

Flir H-serien har blitt utviklet basert på militærteknologi, som nå er gjort tilgjengelig for private og bedriftsmarkedet ved at produsenten har justert ned oppdateringsfrekvensen på kameraet.

Den militær utgaven har en frekvens på 60 bilder i sekundet, mens Flir H-serien har en frekvens på åtte bilder i sekundet. I praksis betyr dette svært lite når det gjelder å se etter objekter i mørke og ellers under forhold med dårlig sikt.

Lite og lett

Kameraet veier bare 660 gram, leveres med oppladbare batterier med inntil fem timer kontinuerlig driftstid (flere døgn i standby). Standardbatterier kan også benyttes. IP 67 sikrer at kameraet kan benyttes i all slags vær, og i temperaturområder fra – 20 °C til +60 °C.

Kameraene opererer helt lydløst. Med en oppløsning på 320x240 piksler kan selv de minste detaljer oppdages på lang avstand. Kameraene kan leveres med tilleggsutstyr slik at du kan se mennesker og større dyr på avstander helt opp til 1,5 kilometer.

Prisene er fra kr 29.950.- + mva.

Ønsker du ytterligere informasjon om FLIR H-serien, gå inn på nettsiden www.ptnordic.no

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, somblir sendt ut en gang i uken!

Abonner på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS