GSM-kamera-fra-Holars

GPRS/GSM-kamera som programmeres via internett

Et GPRS/GSM-kamera er et alternativ for kameraovervåking på steder der det verken finnes strøm eller telefon. Ved bruk av SIM-kort fra Telenor med en mobil bredbåndstjeneste kan kameraet settes opp nesten hvor som helst.

Publisert

Nytt GPRS/GSM-kamera. (Foto: Holars AS)

Kameraet MCV-100 kan levere VGA-oppløsning på 640 x 480 piksler. Det krever kun 12 volt (effektforbruk ca to watt) og kan koples til solcellepanel. Kameraet er produsert i en metallkapsling med terminaler for å koples sammen med en IR-detektor, magnetkontakter eller en annen form for trigging. Ved utvendig bruk finnes eget kamerahus.

Videoopptak eller bilder kan lagres på et microSD-kort i kameraet. Ved en alarm kan video og bilder sendes via e-post til flere mottakere. Kameraet kan settes av eller på ved å sende en SMS til kameraet. Ved å ringe til det eller sende SMS, kan kameraet trigges til å sende bilder på e-post til programmerte e-postadresser.

Kameraet kan også settes opp til å sende stillbilder med faste intervaller. Eksempel kan være å sende bilder via FTP til en hjemmeside en gang pr. døgn. Det finnes en mikrofon i kameraet som kan brukes for å lytte inn i området.

Det er også mulig å logge seg inn i kameraet for å se på bilder live. Det kan tilknyttes opptil 20 ulike autoriserte brukere. Kameraet programmeres ved hjelp av et webgrensesnitt fra en lokal pc direkte eller via internett. Her kan man også se på opptak.

Det settes opp en DDNS-adresse i kameraet som gjør det mulig å finne det på nettet.

Leverandør av kameraet er Holars AS. Vil du prøve ut kameraet, kan dette gjøres på firmaets testkamera: http://gsmkamera.dyndns.org admin/admin

Les mer om andre kameraløsninger på nettsiden www.holars.no

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken!

"
Powered by Labrador CMS