Ny alarmsender for overvåket alarm

I disse dager lanserer Securinet en ny alarmsender for overvåket alarm og informasjonsoverføring.

Publisert

Tor III er en alarmsender for overvåket alarm og informasjonsoverføring. Den kan tilkobles både nye og bestående alarmanlegg. Alarmsenderen er sertifisert av FG i produktgruppe alarmsendere, EN 54-21. Den har støtte for fast og trådløs IP-alarmoverføring, sikker fjernstyring og har klartekstfunksjoner.

Trådløs oppkobling

Tor III har en integrert GSM-modul med GPRS og Edge for trådløs oppkobling, som både kan benyttes som den eneste kommunikasjonsveien ut mot alarmsentralen og/eller som backup til den sikrere faste forbindelsen. Dermed fungerer den trådløse delen som en sterk komplementering til den faste tilkoblingen og forsterker den allerede høye sikkerheten og redundansen.

Fjernservice og betalingstransmisjon

Alarmsenderen kan også integreres med andre deler i virksomheten for å håndtere virksomhetskritiske overføringer, som for eksempel fjernservice og overvåket betalingstransmisjon. Tor III har åtte digitale innganger, fire utganger og to serielle porter for overføring av serielle protokoller, som for eksempel ESPA fra brannalarmanlegg. Videre fungerer alarmsenderen som en integrert ruter for tilkopling av videoovervåking eller annet IP-utstyr via to ethernet-grensesnitt for ekstern og intern kommunikasjon, i tillegg til en tilkopling for summetone.

Alarmsenderen lanseres parallelt i Norge og Sverige. Den har gjennomgått funksjonskontroll av Norske Veritas og er godkjent av FG for brannalarmoverføringer etter EN 54-21.

For mer informasjon, gå inn på nettstedet www.securinet.no.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken!

Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS