Ny Axis-sjef

Svenske Axis Communications satser i Norge, og har ansatt ny key account manager med 20 års erfaring fra sikkerhetsbransjen. Vedkommende skal ha base i Oslo.

Publisert

– Med denne ansettelsen styrkes vårt nærvær i Norge. Dette er et viktig marked for oss, og vi vil kunne tilby eksisterende og blivende kunder lokal og førsteklasses salgsstøtte. Vi er veldig glade for å ha Øysten Hjell med på laget. Axis har stor tillit til at han vil styrke båndene til våre norske partnere og kunder ytterligere.

Det sier Fredrik Thor som er salgsansvarlig for Nord-Europa hos Axis Communications.

Hjell kommer fra stilling som key account-ansvarlig og produktsjef hos Elektronix Com-Scan og EET Europarts i Norge. Han er utdannet elektroingeniør og har bred kompetanse innen Axis-produktene.

– Etter å ha blitt kalt Mr. Axis i Norge i noen år nå, er det stort å komme på innsiden av et selskap jeg har jobbet med i så lang tid. Jeg gleder meg til å representere Axis på fulltid i Norge, sier Øystein Hjell.

– Med sine 20 år i sikkerhetsbransjen bringer han med seg omfattende kompetanse og forståelse for markedets behov og utfordringer, sier Fredrik Thor.

Svenske Axis Communication skriver i en pressemelding at de er markedsledende innenfor nettverksvideo.

Powered by Labrador CMS