TrioVing på plass i nye lokaler

Både hovedkontoret og produksjons- og monteringsvirksomheten til TrioVing er nå samlet under ett tak. Administrerende direktør Leif Lippestad mener flyttingen vil gi kostnadsbesparelser og markedsmessige fortrinn.

Publisert

(Foto: TrioVing)

- Hittil har vi vært spredt på flere steder, og våre gamle lokaler i Moss var ikke lenger tidsmessige. I Ski Næringspark har vi fått moderne og funksjonelle fasiliteter som passer oss perfekt, sier Lippestad.

Både hovedkontor og produksjons- og monteringsvirksomheten er flyttet inn i det nye bygget. Salgskontorene i Bergen og i Trondheim berøres ikke.

Ett av argumentene for å samles i Ski rett utenfor Oslo, er at TrioVing kommer tettere inn på kjernemarkedet sitt. Det vil ifølge Lippestad gi både praktiske og transportmessige fortrinn.

- Etter tre år med intens jobbing og planlegging er det godt endelig å ha kommet i hus. Flyttingen har styrket forutsetningene våre for å videreutvikle en god bedriftskultur, og betjene kundene våre mest mulig effektivt, sier han.

TrioVing leverer låser, låssystemer, beslag, adgangssystemer og dørautomatikk gjennom et landsdekkende forhandlernett og til profesjonelle kunder innen byggprosjektering og industri.

De aller fleste av selskapets 168 ansatte får nå arbeidssted i Ski. TrioVing er en del av det svenskbaserte konsernet Assa Abloy, som er store innen lås, lås-teknologi, elektronisk adgangskontroll og tilhørende produkter.

- Fagområdet vårt er inne i en rask og gjennomgripende utvikling, der vi går fra å være leverandør av primært mekaniske løsninger til å tilby stadig flere elektroniske løsninger. I denne prosessen spiller TrioVing en ledende rolle, sier Leif Lippestad.

Her kan du lee om Assa Abloy sitt nylige kjøp av ProffPartner Security som skal fusjoneres inn i Assa Abloy-selskapet Låsgruppen.

"
Powered by Labrador CMS