OSL-kontrakt «lukket og låst».

Oslo Lufthavn har bestemt seg for hvem som får montere og levere låser og beslag til 1.200 dører i hovedflyplassens nye terminal. Se hvem som fikk æren av å bli med videre, og til hvilken pris, da kontrakten nylig ble «lukket og låst».

Publisert

Vinneren av den store anbudskonkurransen er Låsgruppen AS. Verdien på kontrakten som nå er signert er på 14.800.000 kroner.

Av de 1.200 nevnte dørene, skal 300 utstyres med dørautomatikk. 470 dører skal ha Smartair offline-kortlesere. Det mekaniske låssystemet er basert på system 10-teknologien.

Den praktiske delen av arbeidet er planlagt å starte ved påsketider neste år, og alt skal være ferdig levert i desember 2016.

For at prosjektledelsen til enhver tid skal kunne holde seg oppdatert på fremdriften, vil den enkelte montør kontinuerlig dokumentere sitt arbeid i Microbuild progress som føres individuelt på nettbrett.

Låsgruppen AS har 15 lokasjoner i Norge og er en del av Assa Abloy-konsernet. Konsernets totalomsetning er på cirka 50 milliarder svenske kroner.

­- Vi ser frem til å sette i gang med arbeidet på dette spennende prosjektet sammen med OSL, sier administrerende direktør Svein H. Dahle i Låsgruppen.

Låsgruppen er en nasjonal leverandør av kundetilpassede løsninger innen mekanisk og elektronisk sikkerhet med produktdrevne løsninger og med kunden i fokus, legger han til.

Les om Assa Abloys kjøp av norsk sikkerhetsselskap tidligere i mai.

Tidligere i mai samlokaliserte Assa Abloy-selskapet TrioVing sin virksomhet i et nytt bygg.

"
Powered by Labrador CMS