Fra NorSIS til Evry

Tore Larsen Orderløkken forlater NorSIS for å jobbe med sikkerhet i Evry.

Publisert

– Det har vært en spennende reise og et privilegium å jobbe i NorSIS. Jeg har svært dyktige, kreative og hardtarbeidende medarbeidere som hver dag setter informasjonssikkerhet på samfunnsagendaen. Når jeg nå føler vemod med å slutte, er det også blandet med stolthet over hva i sammen har utrettet disse årene.

Det sier Tore Larsen Orderløkken som etter ni år som administrerende direktør i Norsk senter for informasjonssikring søker nye utfordringer. Fra 1. september blir han å finne i stillingen som Vice President Sikkerhet, kvalitet og risk management i Evry.

– Vi er stolte over at vår direktør går over i en meget viktig stilling i Norges største IT-selskap. Styret takker Tore for innsatsen og begynner nå arbeidet med å finne en ny direktør for en viktig og spennende organisasjon, sier styreleder Morten Irgens.

– Hans innsats i NorSIS har vært av større samfunnsmessig viktighet en folk flest vet. I et samfunn hvor alt er avhengig av IKT er vi helt avhengig av IKT-sikkerhet. I et samfunn hvor vår velferd er avhengig av informasjon, er vi helt avhengig av informasjonssikkerhet. Tore, med sin unike erfaring, faglige egenskaper og engasjement, har bidratt til å sette informasjon på agendaen i Norge. Jeg vil spesielt fremheve hans rolle i å utvikle NorSIS til et viktig instrument for regjeringens forebyggende informasjonssikkerhetsarbeid, legger han til.

Powered by Labrador CMS