talerstol

Beitland slutter i NSR

Kristine Beitland sa onsdag opp sin stilling som direktør i Næringslivets Sikkerhetsråd, bare to år etter at hun tiltrådte. 

Publisert

Kristine Beitland har klart å utrette mye i sine to år i Næringslivets Sikkerhetsråd. Her fra Sikkerhetskonferansen i 2012. (Arkivfoto: Even Rise)

- Det har vært et privilegium å jobbe i Næringslivets Sikkerhetsråd med en svært engasjert administrasjon, tillitsvalgte og medlemmer, kommenterer Kristine Beitland.

Hun trekker også frem den gode støtten stifterne har gitt i perioden hun har vært ansatt.

- Jeg er stolt av hva vi sammen har fått utrettet av styrket kriminalitetsforebyggende samarbeid, både virksomhetene i mellom og med myndighetene, sier hun.

Når hun slutter 1. august, tar hun fatt på stillingen som Government Affairs Manager i Microsoft Norge.

Frode Bjeglerud, som er styreleder i NSR, sier i en pressemelding at Beitland med sin erfaring og sitt engasjement har tydeliggjort organisasjonens satsningsområder.

- Jeg vil spesielt fremheve hennes sterke faglige egenskaper og hennes gode og tydelige dialog med offentlige samarbeidspartenere, kommenterer han.

Kristine Beitland overtok som direktør i NSR etter Erland Løkken. Han sluttet for å bli administrerende direktør i Bergene Holm AS.

Kristine Beitland kom fra politiet da hun begynte i NSR for to år siden. (Arkivfoto: Even Rise)

Beitland kom til NSR fra jobben som avdelingsdirektør i Politiets utlendingsenhet. Før det hadde hun en rekke stillinger i politiet, blant annet i Politidirektoratet.

Powered by Labrador CMS