Hovedleverandør av Samsung Techwin Network

Teletec Connect har undertegnet en avtale med Samsung Techwin Network som gjør dem til den eneste Premiere Distributor i det nordiske markedet.

Publisert

– Avtalen som gjør oss til Premiere Distributor av Samsung Network sine produkter, er helt på linje med vår strategi når det gjelder distribusjon av kvalitetsprodukter innenfor nettverksvideo, sier daglig leder Vidar Lippestad for Teletec Connect i Norge.

– Vi er meget godt fornøyde med Teletec Connect som nordisk distributør. Med en kunnskapsorientert organisasjon som baserer seg på best mulig service, er vårt valg veldig tilfredsstillende, sier Johan Parker i Samsung Techwin Europe.

– For å oppnå status som Premier Distributor har Teletec Connect investert og bygget opp en organisasjon som baserer seg på høyeste mulige service, kompetanse, teknikk, utdannelse og salg, legger han til.

Han mener at den nordiske distributøren har stor tillit hos de profesjonelle installatørene.

– Som en følge av et vellykket samarbeid med Samsung Techwin gjennom flere år, gleder vi oss til flere fremtidige introduksjoner av mange interessante nettverksprodukter. Sortimentet utgjør en viktig del i vår fremtidige ekspansjon som ledende distributør i det nordiske markedet. Sammen med våre sterke produkter på software og de tjenester vi tilbyr som kundetilpasset konfigurasjon av komplette løsninger, var Samsungs produkter helt riktige. Disse kommer også til å være en del av vår kurssatsning, sier Vidar Lippestad.

Teletec Academy retter seg mot det profesjonelle markedet av installatører, montører og konsulenter.

Powered by Labrador CMS