IMG_5179.JPG

Felleskjøpet øker sikkerheten

Felleskjøpet Agri har signert avtale om kjøp av antisvinn- og elektroniske varesikringsprodukter til 56 butikker. – Dette er en strategisk viktig avtale for å sikre ytterligere markedsandeler innen detaljhandelssegmentet, sier leverandøren.

Publisert

Roy Tuhus (Foto: privat)

I tillegg til leveransen av antisvinn- og elektroniske varesikringsløsninger i form av akusto-magnetiske produkter, inkluderer også avtalen med Felleskjøpet at Infratek Sikkerhet har opsjon på andre sikkerhetsprodukter fra deres portefølje.

– Felleskjøpet ønsket en langsiktig landsdekkende partner som også kan levere andre sikkerhetsprodukter utover elektronisk varesikring. Vi er glade og ydmyke for den tilliten som Felleskjøpet Agri viser oss. Vi ser frem til å bidra til redusert svinn i deres butikker, sier nordisk salgs- og markedsdirektør for retail Roy Tuhus.

Varigheten på kontrakten er fem år, med opsjoner på ett pluss ett år. Produsentene av utstyret til de 56 butikkene er Amersec og Sensormatic.

Ifølge Gunnar Klungebo i Felleskjøpet Agri valgte de Infratek Sikkerhet med bakgrunn i trygghet om at de er en langsiktig landsdekkende partner, samt på grunn av selskapets markedsledende produkter.

– Avtalen gir oss en god plattform for å jobbe med en stor og spennende kunde, med utgangspunkt i elektronisk varesikring. Arbeidet vil også kunne bidra til mer helhetlige leveranser som også omfatter andre sikkerhetsprodukter, sier konserndirektør Lars Erik Finne i Infratek Sikkerhet.

Powered by Labrador CMS