colourbox1041404.jpg

Et helt nytt tankesett rundt kontanthåndtering

– Det viktigste med nytt kontanthåndteringssystem, er at vi får frigjort tid til å betjene kundene våre. Avtalen vi har gjort er viktig for vår fremtid, sier ICA-kjøpmann Martin Ekgrund. Les hvilken leverandør svensken valgte…

Publisert

ICA Maxi Stormarknad Högsbo kan nå bruke mer tid på kundene sine fordi de får frigjort ressurser som før ble brukt til kontanthåndtering.

– Vi har lenge jobbet for å finne en mer rasjonell måte å håndtere kontanter på. Da Nokas presenterte sin autoCash-løsning, var det full klaff for oss, sier Martin Ekgrund ved ICA Maxi Stormarknad Högsbo.

– Nokas tilbyr et helt nytt tankesett rundt kontanthåndtering. Vår måte å tenke på, gir både oss og kundene en mer effektiv håndtering av pengene. Vi overvåker systemet og kan effektivisere og optimalisere logistikken av penger, samt gi økt servicegrad til våre kunder, sier Jonas Bernander i Nokas Kontanthåndtering AB.

Sikkerhetsselskapet bygger opp en egen tellesentral i bakrommet på ICA Maxi. Der installeres Nokas autoCash Back Office-løsningen. Denne har kapasitet til å håndtere svært store kontantvolumer med stor hastighet. Maskinen leverer ut nødvendig veksel og tar i mot den daglig omsetningen fra hver kasse og kasserer.

Powered by Labrador CMS