En sjokkopplevelse å bli ranet

En ansatt i en Prix-butikk ble skadet med et stikkvåpen under et ran lørdag kveld. Begge to som var på jobb følges nå tett opp av arbeidsgiveren.

Publisert

– Det var en sjokkopplevelse for dem å bli ranet, sier driftssjef Geir Kristianson til NRK Hedmark og Oppland.

To ranere slo til mot Prix-butikken i Hamar ved 20-tiden lørdag kveld. Ifølge Hamar Arbeiderblad oppsto det et basketak mellom ranerne og den ene ansatte da han forsøkte å hindre dem i å tilegne seg varer. Ranet skjedde etter stengetid da de ansatte var i ferd med å gå hjem for dagen.

Politiet opplyser at den ene av de Prix-ansatte ble påført et dypt stikk i skulderen. Det er ikke bekreftet om det ble brukt kniv. Politiet begrenser seg foreløpig til å omtale gjenstanden som skadet den butikkansatte som et stikkvåpen.

Det er også på det rene at ranerne hadde med seg en pistollignende gjenstand da de kom inn i butikken. Ingen av våpnene skal være funnet og, og gjerningsmennene var fortsatt på frifot søndag ettermiddag. Det er søkt med hund i området rundt butikken, i tillegg til at det er foretatt en rundspørring i de nærmeste husene. Ingen ting av dette har hittil gitt verdifulle resultater opp mot en oppklaring av det brutale ranet.

Powered by Labrador CMS