Roy_Tuhus_Infratek_Sikkerhet.JPG

Bohus velger Infratek Sikkerhet

Infratek Sikkerhet blir Bohus sin samarbeidspartner på sikring av 63 møbelvarehus fra nå av og ut 2015. Den nylig inngåtte avtalen omfatter også opsjon på forlengelse i ytterligere to år.

Publisert

Roy Tuhus. (Foto Privat)

Hovedkomponentene i avtalen mellom Bohus og Infratek Sikkerhet er elektronisk varesikring, adgangskontroll, innbruddsalarm og løsninger for kameraovervåking (ITV). I tillegg inkluderer den opsjoner på andre sikkerhetsprodukter i Infratek Sikkerhets portefølje, blant annet RFID, kundetellingssystemer, fysisk sikring, løsninger for lås og beslag, samt metalldeteksjon.

Produsentene bak produktene og løsningene er Sensormatic, Amersec, Mirasys og UTC.

Et viktig moment for oss i prosessen med å finne leverandør på sikkerhet og elektronisk varesikring, var at aktøren vi valgte har kapasitet, sortiment og kompetanse til å bli totalleverandør på disse områdene. Det føler vi nå at vi har fått, sier administrerende direktør Henrik Berg i Bohus.

– Vi er stolte over at Bohus har valgt oss som partner på sikkerhet og svinnreduserende løsninger, og ser frem til å bidra til sikrere varehus rundt i landet. Løsningene benyttes allerede av mange av Nordens største kjeder, sier nordisk salgs- og markedsdirektør Roy Tuhus innen retail i Infratek Sikkerhet.

Powered by Labrador CMS