2012-03-01 13.57.50.jpg

Sikrer containere i fellesskap

iDteq AS har inngått avtale med et av de største sikkerhetsselskapene om salg og levering av innbruddsdetektorer rettet mot containersikringsmarkedet i Norge.

Publisert

G4S har inngått avtale med iDteq om utstyr til sikring av containere. (Foto: Privat)

Samarbeidspartneren iDteq har valgt, er G4S.

– Detektorene gjør det mulig å sikre containere på en helt ny og unik måte. De leveres som et komplett alarmsystem, med deteksjon, batteri, adgangskontroll, nøkkelbryter og overvåket kommunikasjon. De akustiske detektorene er patenterte, og avtalen med G4S vil forsterke iDteqs inntreden og tilstedeværelse i det norske markedet, heter det i en pressemelding.

Produktkonseptet vil ifølge pressemeldingen gjøre det mulig for G4S å gi sine kunder installasjon og samtidig yte drift. Alarmsystemene vil leveres med tilknytning til sikkerhetsselskapets døgnbemannende alarmstasjon. En av fordelene for selskapet, er at de med avtalen sikrer seg en bredere portefølje rettet spesielt mot sikkerhetsmarkedet for containere.

iDteq ser på avtalen med G4S som sitt endelige gjennombrudd i markedet for mobil sikring.

– Vi gleder oss, og ser frem til å samarbeide med G4S, sier daglig leder Tor Sønseterød.

– Produktsjef Jan Terje By i G4S sier at de over lengre tid har testet ut produktet.

– Vi ser at iDteq sitt produkt vil kunne tilføre markedet et raffinert, men likevel enkelt og kostnadseffektivt produkt, sier Bye.

Powered by Labrador CMS