sector-alarmsjaafor_200.jpg

Tilpasser seg samfunnsutviklingen

For noen dager siden unnlot Sector Alarm å rykke ut til, eller varsle videre om, en familie som ble utsatt for væpnet ran hjemme. Nå lover selskapet å endre rutinene sine.

Publisert

Sector Alarm lover å endre rutinene sine.

Sist uke herjet ranere i hjemmet hos en familie. Kvinnen i huset snakket med en representant for Sector Alarm i telefonen, mens hun opplevde å ha en raner sittende inntil seg samtidig som hun skulle kommunisere med alarmselskapet. Sector Alarm varsles når husets alarm utløses og rutinemessig ringes familien opp.

– Jeg ville at hun på alarmsentralen skulle skjønne at jeg bevisst oppga feil passord. Jeg kunne jo ikke si at det var innbrudd og at det sto en tyv ved siden av meg. Tre eller fire ganger sa jeg feil passord, men hun forsto ikke. Til slutt våget jeg ikke annet enn å hviske det rette passordet, uttalte kvinnen til Aftenposten.

Kunde- og markedssjef Stian Veganger sa til Aftenposten at selskapet hadde fulgt rutinene, og at det korrekte passordet gjorde at de oppfattet situasjonen som klarert.

Sector Alarm har måttet tåle mye kritikk av at de ikke rykket ut. Nå lover de å tilpasse sine rutiner uten å fortelle hva de legger i dette.

– På bakgrunn av tilspissingen i samfunnet der grove ran skjer i egen bolig, tilpasser vi våre rutiner. Beklageligvis ser vi at samfunnet har endret seg og at innbruddstyvene blir mer brutale. Det er derfor viktig å følge utviklingen, og vi tilpasser våre rutiner slik at kundene kan fortsette å føle seg trygge også i fremtiden, skriver Sector Alarm på sine hjemmesider.

Powered by Labrador CMS