Rema2.JPG

Ny fangst for Rema-kjøpmann

Sist uke kunne du lese om Anders Knutsen som takket være omfattende overvåkningsutstyr fikk tatt en tyveriliga fra Litauen på fersken. Nå har Rema-kjøpmannen tatt en ny tyv som brukte samme fremgangsmåte.

Publisert

Rema 1000 på Teie i Vestfold får valuta for kamerainvesteringene sine om dagen. Dette bildet er fra en annen btukk i kjeden. (Foto: Even Rise)

Rema 1000 på Teie har satset stort på overvåkningskameraer med høyoppløselige bilder. Hele 24 kameraer har Anders Knutsen i butikken sin.

Ifølge Handelsbladet FK brukte tyven som ble avslørt denne uka, samme fremgangsmåte som litauerne sist uke. Også denne mannen er østeuropeer.

– De putter en bag i handlevognen og skjuler den bak en stor vare. Denne gangen bak en stor pakke tørkeruller. Så fyller de bagen med varer, før en av dem lemper bagen opp på skuldra og spaserer forbi kassen mens han klør seg i nakken og later som ingen ting, sier Anders Knutsen til Tønsbergs Blad.

I det siste tilfellet varslet de ansatte Knutsen om mannen som var på tur ut med bagen full av varer.

– Jeg så med en gang at han var mye sprekere enn meg, så jeg hoppet inn i en bil og tok opp jakten på mannen som la på sprang. Samtidig ringte jeg politiet, sier han, og fortsetter:

– Jeg observerte ham en stund, før jeg kjørte forbi. Men da jeg skulle snu, var han plutselig borte. Men jeg forsto hvor han måtte ha gjemt seg.

Og på gjemmestedet Knutsen antok at mannen oppholdt seg, sto han. Ved hjelp av en forbipasserende klarte de å holde mannen tilbake inntil politiet kom.

Les forrige artikkel om Anders Knutsens fangst.

"
Powered by Labrador CMS