sikkerhet-paa-senteret.jpg

G4S inn på Oslo City

Oslo City bytter ut ISS Security, og overlater sikkerheten ved senteret til G4S.

Publisert

Simon Gjetrang er en av de G4S-ansatte som skal ivareta sikkerheten på Oslo City. (Foto: Oslo City)

– Denne kontrakten befester G4S som en betydningsfull leverandør av publikumsrettede oppdrag, sier kommunikasjonssjef Maria Conradi i G4S Secure Solutions AS.

Hun kaller jobben på Oslo City som en av landets største publikumsrettede oppdrag, med flere enn 12 millioner besøkende årlig.

– Vi skal drive sikkerhetsrelaterte tjenester for både eieren Vital Eiendom og deres leietakere. Dette omfatter blant annet bemannet vaktsentral og informasjonsskranke, streifvakter, tilkallingsvakter og brannvakter. Vi skal også levere øvrige publikumsrettede tjenester som omfatter både veiledning og forebyggende sikkerhetsarbeid, sier Conradi.

– Personellsikring har hatt vaktholdet siden åpningen av Oslo City i 1988, og ISS Security overtok da de senere kjøpte dette selskapet. Nå har vi vært gjennom en grundig prosess, og G4S er det selskapet vi valgte. Årsaken er at de tilfredsstilte våre kravspesifikasjoner best, sier senterleder Trond Herberg.

– Vekterne er en viktig servicefunksjon ved senteret. De ivaretar sikkerheten både for kunder og ansatte, og utøver i tillegg hjelp og veiledning for alle som har behov for det. De skal være godt synlige i senteret, legger Herberg til.

Ifølge nettsidene til Oslo City går ti vektere rundt i senteret for å utøve sikkerhets- og serviceoppgaver.

Powered by Labrador CMS