Mats1.jpg

D-Link samarbeider med Vicon

D-link og Vicon har gått i kompaniskap. Samarbeidet skal ifølge virksomhetene tjene det norske markedet med nye, kostnadseffektive løsninger.

Publisert

Administrerende direktør Mats Brager i D-Link Nord-Europa. (Foto: Privat)

Administrerende direktør Mats Brager i D-Link Nord-Europa, er ikke i tvill om at D-Link og Vicon er som skapt for hverandre.

– Vi kompletterer hverandre i et stadig voksende marked. Vicon er eksperter på overvåkning, mens vi leverer produkter for både overvåkning og profesjonelle nettverk. Selskapenes produkter og kompetanse totalt sett, vil skape gode og kostnadseffektive løsninger, sier Brager.

– Vicon har vært på det norske markedet i mer enn 30 år. De er kompetente, kjenner bransjen og vet hvordan man skal bygge fremtidssikre overvåkningsløsninger. Vicon er også gode på å oppfylle kundenes behov på beste mulige måte. Kombinasjonen av kunnskap og kompetanse innen IP-overvåkning, samt deres kundebase, gjør det mulig for D-link raskt å få kamerasortimentet sitt ut på det norske markedet, legger Brager til.

Ifølge en pressemelding åpner den nye samarbeidsavtalen for at Vicon kan tilby D-links nye og eksisterende partnere opplæring, blant annet innen videoovervåkning.

– Vi valgte å samarbeide med D-Link på grunn av deres spennende portefølje av nettverksbaserte kameraløsninger og produkter. Vi kan nå tilby kundene komplette og gjennomprøvde løsninger med komponenter fra en anerkjent leverandør som D-Link, sier gründer og daglig leder Tore Andersen i Vicon.

Powered by Labrador CMS