Sikrer studenter og ansatte ved BI

Fra i dag er en ny aktør inne på Handelshøyskolen BI i Oslo for å ivareta studentenes og de ansattes sikkerhet. – Jeg har store forventninger, sier teknisk sjef Tommy Wenås, om BIs nye sikkerhetsleverandør.

Publisert

G4S skal herette sørge for sikkerheten ved Handelshøyskolen BI i Oslo.

Det er G4S som har vunnet konkurransen om å levere sikkerhetsløsninger til Handelshøyskolen BI.

– Det er ekstra hyggelig at vi nå tegner nok en avtale i vårt nærmiljø. Vi er glade for den tilliten BI har vist oss. G4S er godt kjent med å levere sikkerhetsløsninger til norske utdanningsinstitusjoner. Samtidig har vi mange BI-studenter som jobber hos oss som deltidsvektere, sier country manager Vidar Berg i G4S.

Fra før er selskapet sikkerhetsleverandør til Universitetet i Oslo, Kunsthøyskolen i Oslo, Arkitektur- og designhøyskolen i Oslo og Norges Musikkhøyskole, som også ligger i Oslo.

I avtalen med Handelshøyskolen BI ligger det også en opsjon på rådgivende sikkerhetstjenester, blant annet innenfor arrangementer.

G4S har fra før avtale med Avantor som har 46 bygg i Nydalen, hvor også BI ligger. Dette er ikke langt fra sikkerhetsselskapets hovedbase i hovedstaden.

– BI og Avantor har felles interesser i Nydalen. Vi ønsker at bydelen skal fremstå som en veldrevet og helhetlig enhet. Dette for å fremstå som et attraktivt og trygt sted å jobbe og studere. Her gjør Avantor Drift en utmerket jobb, og vi på BI ønsker å bidra til dette gjennom å ha et felles sikkerhetsselskap i Nydalen. Dette vil gi en helhetlig og effektiv tjeneste. Av selskapene som var aktuelle, var G4S fellesnevneren som passet best for BI og Avantor da alle fakta lå på bordet, sier teknisk sjef Tommy Wenås ved BI.

– Vekterne blir en del av forvaltningsenheten for BIs bygningsmasse og alle de tekniske løsningene som finnes her, legger Wenås til.

Powered by Labrador CMS