IMG_1522.JPG

Fortsatt ledige IFSEC-plasser

For første gang inviterer Norsk Sikkerhetsforening bransjefolk med seg til IFSEC i Birmingham. Påmeldingsfristen nærmer seg, og det er fortsatt ledige plasser.

Publisert

Norsk Sikkerhetsforening har fortsatt ledige plasser på messeturen til IFSEC. (Arkivfoto: Jan Tveita)

IFSEC arrangeres i Birmingham 16. til 19. mai. Messeturen i regi av Norsk Sikkerhetsforening er lagt opp slik at deltakerne skal få med seg 17. mai-feiringen hjemme, før avreisen tidlig morgenen etter. Den ordinære returen er fredag 20. mai, men sikkerhetsforeningen har lagt opp til en alternativ returreise med en dags stopp i London for dem som ønsker det.

At det er Norsk Sikkerhetsforening, og ikke kommersielle leverandører som arrangerer turen, er tatt godt i mot blant mange. Tidligere har flere, ut fra habilitet og etiske regelverk, vært diskvalifisert fra å delta.

– Under messeturen har vi vært så heldige å få muligheten til å besøke Microsoft Global Security Centers. Dette er trolig verdens største sikkerhetssenter og bør interessere mange. I tillegg til de mange andre utstillerne på IFSEC, vil blant annet to av verdens største produsenter av sikkerhetsutstyr, Axis og Hid, gi oss faglig påfyll om trender og nyheter innen adgangskontroll og CCTV. Vi lover et spennende program på en arena hvor bransjefolk møtes på tvers av egne virksomheter. Mulighetene for å bygge relasjoner er mange, sier visepresident Øyvind Halnes.

– Påmeldingsfristen er fredag 15.april. Informasjon om messeturen og eget påmeldingsskjema ligger ute på hjemmesiden vår, legger han til.

"
Powered by Labrador CMS