Sikkerhetskonferansen-2009

Sikkerhetskonferansen 2010

Sikkerhetskonferansen 2010 går av stabelen på Thon Hotell Opera i Oslo 21. og 22. september. Programmet for konferansen er nå klart.

Publisert

Glimt fra fjorårets sikkerhetskonferanse i regi av NSR. (Foto: Jan Tveita)

Sikkerhetskonferansen 2010 åpnes av statsråd Rigmor Aasrud i Fornyings-, administrasjons- og kirkedepartementet tirsdag 21. september.

Hovedtemaene under Sikkerhetskonferansen er informasjons- og datasikkerhet og kriminalitetstrusler mot næringslivet og samfunnet for øvrig.

Mørketallsundersøkelsen

Første del av tirsdagen er viet Mørketallsundersøkelsen. Da offentliggjøres hovedfunnene i den sjuende undersøkelsen i rekken om informasjonssikkerhet og datakriminalitet i næringslivet. Foredragsholdere er leder av NSRs datakrimutvalg, Arne-Johan Helle fra Telenor og den nye direktøren i Datatilsynet, Bjørn Erik Thon.

Google og Huawei

Næringslivets Sikkerhetsråd har også invitert Google og Huawei til Sikkerhetskonferansen. Dette er to sentrale selskaper på hvert sitt felt. De vil belyse informasjonssikkerhetsaspektets ulike fasetter.

Truslene mot næringslivet

Sikkerhetskonferansens andre dag er viet kriminalitetstruslene mot næringslivet. Av programmet leser vi at den kinesiske ambassadøren i Oslo, Tang Guoqiang, kommer til konferansen for å snakke om immaterielle rettigheter (IPR) i Kina. Dette dreier seg om utfordringene knyttet til piratkopiering og andre IPR-krenkelser nasjonalt og internasjonalt.

For øvrig byr Sikkerhetskonferansen 2010 på mange spennende foredrag om aktuelle tema knyttet til de kriminalitetstruslene næringslivet står overfor.

Hele programmet kan du lese her. Påmelding skjer via NSRs hjemmeside.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken! Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS