Hikvision-minidome

Detec styrker samarbeidet med HikVision

Detec og HikVision har inngått avtale om at partene vil utvide sitt samarbeid med Detec, som HikVision distributør i Norge og Norden.

Publisert

Hikvision kamera. (Foto: Hikvision)

Detec AS har i flere år - allerede siden 2004 - vært kunde og distributør av HikVisions produkter med særskilt fokus på deres H.264 video- og audiokompresjonskort (grabberkort). Detec AS og HikVision har nå inngått en avtale om at Detec AS skal øke sin innsats også på andre produkter fra HikVision, som IP-kameraer, DVR-er, hybride NVR/DVR-er, PTZ-kameraer, SAN/NAS-løsninger og annet tilbehør.

Kinesisk produsent

Hangzhou HikVision Digital Technology Co., Ltd., en av verdens ledende leverandører av digitale videoovervåkingsprodukter med hovedkontor i Kina, har tre tiår med erfaring i forskning og utvikling, som gjør at HikVisions produkter holder svært høy kvalitet. HikVision har 1700 ansatte, hvorav 500 er ingeniører. HikVisions vekst de siste år har blant annet ført til at selskapet har blitt tildelt pris tre år på rad av Deloitte, som en av Top 50 High-Tech Fast-Growing Enterprise in China, og er i dag en av Kinas største aktører innen videoovervåking.

For mer informasjon, se www.hikvision.com eller Detec AS’ hjemmeside www.detec.no.

(Pressemelding)

"
Powered by Labrador CMS