Bosch DinionXF-kamera

Bosch inngår distribusjonsavtale med Com-Scan Norge

Bosch Security Systems og Com-Scan Norge AS har inngått avtale om distribusjon av Bosch ITV- produkter i Norge.

Publisert

Avtalen ble inngått i oktober 2008 og trådte i kraft 19. januar 2009. Prosessen har pågått fortløpende med opplæring av personell hos Com-Scan, samt forbereding av lager for å være best mulig rustet til å ivareta forhandlerne. Dette betyr at de som tidligere har kjøpt denne typen produkter fra Bosch, nå kan kjøpe dem fra Com-Scan Norge AS.

Kompetanse og service

Bosch Security Systems har valgt Com-Scan Norge AS som samarbeidspartner på bakgrunn av en grundig vurdering basert på tilbakemeldinger fra forhandlere om Com-Scan Norge AS, samt selskapets kompetanse og servicenivå på markedet.

Landsdekkende ITV-leverandør

ITV - grossisten Com-Scan Norge er en nøytral totalleverandør avTV-overvåkingsutstyr. Selskapets forhandlernett dekker det meste av landet.Alt utstyr leveres fra lager i Oslo og kan rask nå ut til sluttbruker.Com - Scan har kundekonsulenter med over 20 års erfaring i bransjen, og hjelper forhandlerne med opplæring, råd og veiledning, samt konfigurering av utstyr spesielt for hvert oppdrag.For mer informasjon se www.ipkamera.no og www.boschsecurity.no.(Pressemelding)

"
Powered by Labrador CMS