Harald-Rønning,-Safetel-2.gif

Omsorgsbygg Oslo KF velger alarmoverføring fra Safetel

Omsorgsbygg Oslo KF, Oslo kommune, har besluttet å anskaffe sikker brannalarmoverføring fra Safetel til samtlige eiendommer.

Publisert

Harald Rønning er adm. direktør i Safetel. (Foto: Jan Tveita)

Omsorgsbygg Oslo KF, Oslo kommune, har besluttet å anskaffe sikker brannalarmoverføring fra Safetel til samtlige eiendommer. Bygningsmassen består i alt fra sykehjem, bo- og behandlingssentre, barnehager, kommunalt eide institusjoner til rusmiddelomsorg, barnevern og psykiatri, brannstasjoner, kulturbygg og kontorbygg. Ca. 100 av de største eiendommene har allerede automatisk alarmoverføring, og i første omgang får ca. 500 andre bygg nå sikker alarmoverføring til brannvesenets 110-sentral, senere følger et par hundre bygg til.

Anbudskonkurranse

Kontrakten ble vunnet i en anbudskonkurranse sammen med Moelven Elektro, som skal stå for utrulling og installasjon i prosjektet. Moelven Elektro har bred kompetanse og lang erfaring i prosjektering og gjennomføring av sikkerhetsinstallasjoner i blant annet kommunal sektor. Moelven Elektro og Safetel har tidligere hatt samarbeid om flere prosjekter og leverte også brannalarmvarsling til ca. 200 skoler i Oslo kommune våren 2008.

- Mobilbasert alarmoverføring er virkelig i vinden, og vi setter stor pris på anerkjennelsen som ligger i at Oslo kommune velger oss, sier Harald Rønning, adm. direktør i Safetel. I forbindelse med Telenors stenging av ISDNpak-tjenesten til nyttår må det i løpet av sommeren og høsten anskaffes ca. 10 000 nye alarmoverføringer til brann- og innbruddsalarmanlegg over hele landet. Vi har tro på at en stor del av disse vil bli Safetels alarmoverføring.

Landets største

Omsorgsbygg Oslo KF er et av landets største eiendomsforetak og eier og bygger Oslo kommunes formålsbygg som barnehager, sykehjem, omsorgsboliger og kulturbygg. Foretaket forvalter over 650 eiendommer med et samlet areal som nærmer seg 900 000 kvadratmeter.

(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS