Tyverimerking med sladrehank

Tyverimerking med innebygd sladrehank

Tyverimerking er en av metodene for å ta vare på kostbart datautstyr, og en liten gul sladrehank gjør jobben meget effektivt.

Publisert

Med en verdigjenstand som er merket med den rettmessige eiers navn og adresse, og teksten STJÅLET UTSTYR, vil markedsverdien på gjenstanden falle ganske mye. Det er ikke slik en ny eier har lyst til å reklamere med. Firmaet SafeGroup Norway i Lier har i mange år spesialisert seg på produkter til sikring og merking av datautstyr og andre verdigjenstander.

To skilt i ett

Et nytt tyverimerkeskilt har vist seg å være effektivt til bruk i det forebyggende arbeid mot tyveri og svinn av kostbart IT- og AV-utstyr. Dette skiltet heter iMark og er en grafisk løsning som ikke skjemmer gjenstanden. Selve skiltet består av to skilter i ett. Et selvklebende toppskilt fremhever den grafiske profilen for din virksomhet. Men skjult under den pene overflaten sitter den gule sladrehanken som limes fast til underlaget med et permanent spesiallim.Denne sladrehanken kan ikke fjernes, men kommer til syne dersom noen forsøker å fjerne toppskiltet. STJÅLET UTSTYR og eiers telefonnummer er løsningen mange velger. iMark merkeskilt leveres i forskjellige størrelser og detaljer med løpenummer og strekkode. Du kan også få skiltet med logotrykk i farger. For nærmere opplysninger, ta kontakt med Geir M. Andberg i SafeGroup Norway på telefon 67 52 20 10, eller besøk hjemmesiden www.safegroup.no.

"
Powered by Labrador CMS