Mobotix 1

Har Skandinavia under overvåking

Den tyske leverandøren av kamerasystemer i megapikselklassen, Mobotix, tar mål av seg til å bli størst på digital sikkerhetsteknologi i Skandinavia.

Publisert

Mobotix forventer at det digitale markedet nesten vil fordoble seg, og selskapet anser derfor dette for å være det perfekte tidspunktet å gå inn i det skandinaviske markedet med nettverkskameraer.

Digitalisering av markedet

Ifølge Bo Ørbjerg i Mobotix er er det analoge overvåkingsmarkedet i Skandinavia mye større enn det digitale, så selskapet sikter mot å vinne en stor del av dette markedet med sine digitale IP-baserte løsninger. Det skandinaviske markedet er kjent for å tilpasse seg raskt til nye teknologier, og er derfor et velegnet marked for Mobotix å gå inn på.

Lisensfri løsning med integrert programvare

Mobotix' overvåkningssystemer bruker et desentralisert opptakssystem som reduserer kravene til plass og serverkapasitet, og det kommer ingen kostnader i tillegg for styringsprogram eller dyre lisenser. Ifølge Ørbjerg er Mobotix også det eneste selskapet på markedet som tilbyr integrert lagring og programvare i sine overvåkingskameraer, noe som gjør dem raske og enkle å sette opp. Mange av konkurrentene selger programvare, lagringsplass og maskinvare, slik som hus og varmeelementer til sine kameraer som separate deler. Det gjør ikke Mobotix. Her er alt inkludert i løsningen. Alle Mobotix overvåkningskameraer har en oppløsning på 3 megapiksler, og de krever lite eller ingen vedlikehold.

Overvåker hele rommet

Mobotix kamera Q22M 3600 er det eneste i sitt slag på markedet. Ved å bruke en diskret linse kan kameraet overvåke et helt rom uten blinde punkter, og er derfor velegnet til for eksempel små butikker, tog eller busser, som oppnår en komplett overvåkingsløsning med ett kamera.For ytterligere informasjon, eller om du skulle ønske å prøve ut ett eller flere av våre produkter, ta kontakt med: Bo Ørbjerg, tlf.: + 45 29 20 60 11 eller e-post: bo.orbjerg@mobotix.com. Du kan også besøke hjemmesiden www.mobotix.com.(Pressemelding)

Powered by Labrador CMS