Du er her

Skudd-ofrenes sjef: – Vekterne har det etter forholdene bra

To vektere fra Youngstorvet Vertskap ble skadet da det ble løsnet skudd utenfor utestedet Blå natt til søndag. Arbeidsgiveren ber om at de får ro og hvile til å bearbeide hendelsen.
Av Even Rise
Publisert 11.07.2017 09:39

– Vi er glade og lettet over at våre venner og kolleger ikke pådro seg livstruende skader, og at alle berørte parter etter forholdene har det bra, sier daglig leder Bjarte Øvregård i Youngstorvet Vertskap  – om skyteepisoden på utestedet Blå.

Han bruker nå mye tid på vekterne som ble skutt, deres pårørende og de øvrige ansatte.

– Vi ber om forståelse for at vi nå ikke har kapasitet til å komme med kommentarer utover dette, og håper at denne forståelsen også tilkommer de berørte, som har fortjent ro og hvile til å prosessere denne hendelsen, sier Øvregård.

Han karakteriserer skyteepisoden som en svært alvorlig hendelse, og sier at også samarbeidspartnerne i PSS Securitas får nødvendig oppmerksomhet.

 – PSS arbeidet sammen med oss denne kvelden, legger han til.

Youngstorvet Vertskap har hatt vaktholdet på Blå siden 2012.

– Vi er stolte over arbeidet våre ansatte og våre samarbeidspartnere gjør på Blå, og hvordan denne situasjonen ble håndtert både under selve hendelsen og i etterkant. Vi vil også gjerne berømme politi og medisinsk personell for rask responstid og god oppfølging i etterkant, sier Øvregård.

Her kan du lese om ordensvaktopplæringen som firedobles etter nyttår.