Anders Møller (bak) er stolt over prosjekteringsmanualen fra Steplock, og roser medarbeiderne Robert Christoffersen, Kenneth Slåtsveen Bøhren (t.v.), Magnus Lunda og Aksel Pettersen (t.h.) for innholdet (foto: Even Rise).
Anders Møller (bak) er stolt over prosjekteringsmanualen fra Steplock, og roser medarbeiderne Robert Christoffersen, Kenneth Slåtsveen Bøhren (t.v.), Magnus Lunda og Aksel Pettersen (t.h.) for innholdet (foto: Even Rise).

Steplock med ny prosjekteringsguide

En ny prosjekteringsguide fra Steplock Norge AS skal gjøre det enklere å komme frem til løsninger med forskriftsmessige riktige produkter til ulike dørmiljøer. Lanseringen skjer under låsesmedtreffet som arrangeres på Lillehammer denne helga.

Publisert

– Dette verktøyet er tilrettelagt for absolutt alle som skal sette sammen et dørmiljø med elektrisk avlåsing. Ikke bare installatører og konsulenter på det prosjekterende eller beskrivende nivå, men også nybegynnere, sier Anders Møller.

– Guiden er i tillegg et godt hjelpemiddel for sluttbrukere som ønsker å forstå eller kalitetssikre en leveranse, legger han til.

Anders Møller er daglig leder i Steplock Norge AS, og har sammen med sine ansatte utviklet prosjekteringsguiden. Den store forhånds-interessen for lanseringen under det årlige treffet som Foreningen Norske Låsesmeders har på Lillehammer, bekrefter at guiden er etterlengtet.

– Veldig mange løsninger knyttet til utfordringer rundt brann, rømning, innbrudd og FG/RC innen elektriske løsninger finnes det svar på i guiden, sier Møller.

Da svenske Stendals El AB etablerte Steplock Norge AS høsten 2018, lovet Anders Møller at den nye virksomheten skulle tilføre produktporteføljen teknisk og kommersiell merverdi.

– Prosjekteringsguiden er et eksempel på nettopp det. Vi ønsker å gjøre låsesmedene bedre rustet til å bistå kundene sine med kompetanse, sier han.

– Kort sagt gir vår prosjekteringsguide en beskrivelse av dørmiljøets produkter og funksjon ved normal bruk og nødåpning. Den skal være en enkel konfigurator basert på gjeldende krav til brann, rømning, innbruddsikkerhet og kundens øvrige ønsker. Steplocks egne produkter er prioritert i guiden, men det finnes også nøytrale beskrivelser av øvrige produkter som behøves, sier Møller.

Prosjekteringsguiden vil ligge åpen på internett og kan brukes av alle.

Powered by Labrador CMS