HR Manager Tonje H. Helstad er svært fornøyd med å ha fått Per Wichstad inn i Certego (foto: Privat).
HR Manager Tonje H. Helstad er svært fornøyd med å ha fått Per Wichstad inn i Certego (foto: Privat).

Går fra Bosch til Certego

Certego har ansatt Per Wichstad som produktsjef for elektroniske sikkerhetssystemer. Han har mer enn 30 års erfaring fra sikkerhetsbransjen, og kommer fra Bosch Security hvor han jobbet de siste årene.

Publisert Sist oppdatert

Per Wichstad er plukket ut som den beste blant det Certego karakteriserer som svært gode kandidater til stillingen som produktsjef.

– Vi er veldig fornøyde med å få han med på laget. Hans erfaring fra produktutvikling og kunnskap innen ITV, samt hans strategiske kvaliteter, vil bidra til å styrke vår posisjon som totalleverandør av sikkerhetstjenester, sier business development manager Olav Magne Olsen.

Som Aktuell Sikkerhet har omtalt tidligere, har Certego en strategi om å styrke sin posisjon i sikkerhetsbransjen i Skandinavia. Ansettelsen av Per Wichstad som produktsjef for elektroniske sikkerhetssystemer (ESS).

HR Manager Tonje H. Helstad er svært fornøyd med å ha fått Per Wichstad inn i selskapet:

– Han kommer fra stillingen som Sales Manager Norway i Bosch Security. Med mer enn 30 års erfaring fra sikkerhetsbransjen, bred kompetanse og brennende interesse for teknologi vil han utgjøre et solid tilskudd til selskapet, sier hun.

Her kan du lese hva Aktuell Sikkerhet skrev da Wichstad gikk fra Teletec Connect til Bosch Security for nøyaktig tre år siden.