Du er her

Nosif-jublel for rekordeltakelse

Aldri før har Norsk Sikkerhetsforenings sikkerhetskonferanse hatt flere deltakere enn den får i år. Når leder Øyvind Halnes ønsker velkommen onsdag morgen, vil første post på programmet handle om innkjøpsprosesser og innkjøpskompetanse.
Av Even Rise
Publisert 20.04.2018 16:05

– Vi har aldri opplevd større interesse for sikkerhetskonferansen enn i år. Hele 141 personer er påmeldte, og bare et fåtall begrenser sin deltakelse til kun å omfatte dagseminaret. Resten blir med videre på konferansen som mellomlander i København torsdag formiddag, sier nestleder Rune Braastad i Norsk Sikkerhetsforening (Nosif).

Nytt av året er det at oppholdet i København kan brukes til bedriftsbesøk hos speditørselskapet DHL, eller i Parken - Ståle Solbakkens hjemmebane hvor han i hovedsak har hatt stor suksess med FC København.

Selv om Nosif er strålende fornøyd med rekorddeltakelsen, har de fortsatt mulighet til å ta i mot flere.

–  Vi har klart å reservere to ekstra lugarer i tilfelle noen ønsker å melde seg på nå i siste liten. Men det må skje fort, sier Braastad.

En av grunnene til det høye deltakerantallet er at Nosif i år har klart å få med langt flere sluttbrukere enn tidligere.

Her i Aktuell Sikkerhet kan du lese mer om programmet for hele konferansen.