Du er her

Nominert til «Årets lærebedrift»

– Securitas har gjort seg fortjent til prisen som «Årets lærebedrift» i Buskerud. Det sier Olav Horne som leder fagopplæringsavdelingen i Buskerud fylkeskommune.
Av Even Rise
Publisert 13.02.2019 08:35

Securitas er nominert til «Årets lærebedrift» i Buskerud, og konkurrerer mot Eiker Vekst og Elektroservice Hallingdal Installasjon AS. Den 20. februar blir det klart hvem av dem som vinner.

Olav Horne poengterer at alle de nominerte har et tett samarbeid med både kommuner og fylkeskommunen om utdanning av ungdom.

– Alle de nominerte har gjort seg fortjent til prisen, sier Horne.

Den som vinner prisen må være en selvstendig lærebedrift eller en medlemsbedrift i et opplæringskontor, og den må ha utmerket seg i arbeidet med å utdanne lærlinger eller lærekandidater.

– Som Norges største sikkerhetsbedrift tar vi et helhetlig ansvar for å sikre kunder og deres verdier. Vi ser det som en viktig samfunnsoppgave å tilby læreplasser, sier fagopplæringsleder i Securitas, Tom Andersen.

Securitas er godkjent lærebedrift for sikkerhetsfaget, kontor- og administrasjonsfaget og Dataelektronikerfaget. Sikkerhetsselskapet har i dag over 100 lærlinger i hele Norge.

– Vår satsing på lærlinger er forankret i hele organisasjonen og er et viktig ledd i arbeidet med kunnskap og kvalitet. Det er veldig hyggelig at dette arbeidet blir lagt merke til, avslutter Andersen.

Her kan du lese om utvekslingssamarbeidet mellom Securitas i Norge og England.

Abonner gratis på vårt nyhetsbrev!

Her kan du bestille papirutgaven av Aktuell Sikkerhet.