Du er her

«Bulle» går til Salto Systems

Jan Christen «Bulle» Danielsen er ansatt som key account manager i Salto Systems. Han slutter i DormaKaba hvor han har jobbet siden 2011.
Av Even Rise
Publisert 29.05.2018 11:41

– Danielsen blir en betydelig ressurs. Han er en mann som kjenner bransjen meget godt. Vi har derfor store forventninger til at «Bulle» blir et godt tilskudd i teamet vårt i Norge. Våre norske ansatte leverte et godt resultat i fjor, og de er i ferd med å gjøre det enda bedre i år. Veksten vår har gjort det nødvendig å ansette flere folk, sier managing director Jesper Buch i Salto Systems Nordic.

– Jeg gleder meg til å komme skikkelig i gang. I min gamle jobb hadde jeg ansvaret for salg av adgangskontroll til partnere og forhandlere, og ute hos dem møtte jeg stadig oftere produkter fra Salto Systems. Jeg liker at selskapet kun fokuserer på adgangskontroll; fra enkleste sort til de mest avanserte systemene. Salto Systems har en klar filosofi om kun å holde seg til adgangskontroll – uten å satse på andre produkter. Det mener jeg at er fornuftig, sier Danielsen – som blant mange i bransjen ikke er kjent som noe annet enn mannen med kallenavnet «Bulle».

«Bulle» er 52 år, og har utdannelse som grafisk designer. I tillegg til å ha hatt eget selskap, har han vært salgssjef og daglig leder innen grafisk produksjon. Han begynte i DormaKaba, den gang Møller Undall, i 2011. Der har han blant annet vært låskonsulent og markedsansvarlig, for til slutt å være key account manager innen adgangskontroll og elektroniske nøkkelskap. Han har de siste årene også hatt hovedansvaret for budsjett, salg og kundebehandling inn mot selskapets partnere.

Som aktuell Sikkerhet har omtalt tidligere, begynte Ken Hugo Skutevik og Erik Elfstedt i Salto Systems tidligere i år. Førstnevnte kom fra DormaKaba, mens Elfstedt har bakgrunn fra andre bransjer.

Her kan du lese om Thomas Sann som nylig sluttet i RCO for å bli lead product sales i Dormakaba. Han ble ersattet av Ola Degerdal.