Certego gleder seg over videre samarbeid med Statnett. Her er Certego representert med (f.v.): Anniken Østbye (salgskoordinator), Stian Holter Langsether (prosjektleder), Knut Willy R. Larsen (salgssjef).

Statnett fortsetter med Certego

Statnett har bestemt seg for å bruke Certego til montasje av lås og beslag også i opsjonsåret for eksisterende rammeavtale. Knut Willy Larsen mener at god koordinering og faglig gode teknikere er årsaken til den fornyede tilliten

Publisert

Certego har vært en verdifull og pålitelig partner i en tid preget av mange utfordrende prosjekter og økt fokus på sikkerhet. Derfor fornyer vi rammeavtalen vi inngikk med Certego i 2015. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet, sier Steinar Johnsen som er avdelingsleder anleggsanskaffelser og etterlevelse i Statnett.

Statnett er ifølge en pressemelding fra Certego systemansvarlig i det norske kraftsystemet. Dette innebærer drift av cirka 11.000 kilometer med høyspentlinjer og 150 stasjoner over hele landet.

Avtalen mellom Statnett og Certego ble signert i juli 2015, og er en treårs-avtale med mulig opsjon på ett + ett år. Samlet verdi for alle fem årene er cirka 25 millioner kroner.

Certego har opprettet et eget dedikert serviceteam for oppdragene for Statnett, med fast prosjektleder som styrer leveransene. Så langt i avtalen har dette teamet utført 6.000 arbeidstimer uten registrerte skader.

Vi mener vår suksess i dette prosjektet har bestått av god koordinering med høyt fokus på struktur og planlegging. Vår prosjektleder har i samarbeid med sine faglig dyktige teknikere gjennomført oppdraget i henhold til oppdragsgivers forventninger til kvalitet og leveranse, sier salgssjef Knut Willy Larsen i Certego.

Powered by Labrador CMS