Salgssjef Knut Willy Larsen i Certego ser frem til å samarbeide med Swedol, butikksjef Jon Bronken og alle hans kolleger (foto: Privat).
Salgssjef Knut Willy Larsen i Certego ser frem til å samarbeide med Swedol, butikksjef Jon Bronken og alle hans kolleger (foto: Privat).

Sikrer dørmiljøene for Swedol

Swedol har valgt Certego til å sikre dørmiljøene i sine nåværende og fremtidige butikker i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Per i dag har verktøy- og utstyrsleverandøren Swedol 19 butikker i Norge, som inkluderer innfusjonerte Univern. Selskapets offensive planer inneholder flere nyetableringer. Avtalen de har signert med Certego omfatter leveranse og vedlikehold av sikkerhetsløsninger og tjenester knyttet til dørmiljøene.

Dette blir i hovedsakelig være låssystemer, dørautomatikk, nødevakuering og kodelåser. Avtalen innebærer også en serviceavtale hvor alle installasjoner kontrolleres jevnlig for blant annet å sikre en stabil drift og at brann-, rømning- og sikringskrav blir etterfulgt.

– For oss er Certego en trygg og solid partner og rådgiver innen sikkerhet. Vi har etablert gode rutiner med et fast kontaktpunkt som håndterer behovene våre nasjonalt. De har bevist at de kan levere tjenestene raskt og effektivt og vi ser frem til å fortsette samarbeidet, sier Per Rosenlund Sikkerhets og etableringssjef i Swedol.

– Vår viktigste jobb for Swedol er å sikre at dørmiljøene til hver tid fungerer optimalt for brukerne, uten at det går på bekostning av sikkerheten. Riktig løsning og faste vedlikeholds intervaller sikrer at begge disse behovene blir ivaretatt, sier Knut Willy Larsen i Certego.

– Avtalen håndteres av vår nasjonale avdeling. Dette er kunder som ofte har en geografisk spredning av sine avdelinger, men som ønsker en sentralisert forhandlet avtale og et hovedkontaktpunkt, legger han til.

Også Securitas har inngått sikkerhetsavtale med Swedol. De melder på sin hjemmeside at de skal levere manuelle og tekniske tjenester. Avtalen har en varighet på 36 måneder.