Kaare Koren Røvig er ansatt i Milestone Systems for å øke posisjonen i Norge ytterligere (foto: Even Rise).
Kaare Koren Røvig er ansatt i Milestone Systems for å øke posisjonen i Norge ytterligere (foto: Even Rise).

Satser med egen representant i Norge

Kaare Koren Røvig har som distributør solgt videoplattformen fra Milestone i snart 15 år. Nå er han ansatt som selskapets egen representant i Norge for å sikre ytterligere vekst.

Publisert

Milestone Systems har aldri hatt en egen representant i Norge. Inntil i fjor sommer var landet en del av svenske Lars Wilsons geografiske ansvarsområde. Etter at han sluttet for å begynne hos kameraprodusenten Mobotix, har det norske markedet etterlyst større nærhet til Milestone.

Det Canon-eide selskapet, som opprinnelig er dansk, bestemte seg da for å satse på en egen medarbeider i Norge. I sommer ble derfor Milestone Systems Norway AS etablert, og Kaare Koren Røvig ble ansatt som channel business manager Norway.

– Da jeg fikk tilbud om denne jobben, var det ikke behov for langvarig grubling. Jeg har gjennom nesten 15 år anbefalt videoplattformen fra Milestone til både kunder og markedet for øvrig, noe som skyldes den kvalitet og de muligheter jeg mener systemet representerer. Derfor gleder jeg meg til å fortsette med dette, både overfor tidligere kolleger, tidligere konkurrenter og resten av markedet, sier Koren Røvig.

Han kommer fra EET Europarts hvor han var i ti måneder før tilbudet fra Milestone kom. Før det var Koren Røvig 14 år i Hatteland Technology (tidligere Elektronix og Com-Scan).

Bransjedebuten hadde han som teletekniker i Telenor i 1986, hvor han også var televakt. Videre har han salgserfaring fra Falken/Falck, Varslingssystemer og Panasonic Norge.

Milestone Systems har følgende seks distributører i Norge: Hatteland Technology, EET Europarts, Last Mile Communication, ADI, Anixter og UTC-eide Lenel S2.

– Salgsstrukturen blir slik den har vært. Min jobb er å sikre kompetanse og spre motivasjon hos så vel distributører, forhandlere og sluttkunder. Jeg kjenner markedet og produktet, og har et godt utgangspunkt for å kunne bidra til ytterligere vekst. Vi har hatt positiv utvikling de siste årene, og det skal vi fortsatt ha, sier han.

– Norge er et viktig marked for Milestone Systems og vi har hatt god vekst gjennom mange år. Vi er veldig glade for at vi nå har en full stilling lokalt for å følge opp, og til å styrke relasjonen til både distributørene, forhandlerne og sluttkundene, sier nordisk salgssjef Christopher Åkesson.

– Kaare slutter seg til ett veletablert team i Norden som ikke bare består av salgsressurser, men også teknisk støtte og utvikling og markedsavdeling, samt ansvarlige for tredjeparts teknologipartnere, legger han til.

– Videoplattformen vår er åpen, og det skal den fortsatt være. Vi jobber tett med utviklere av tredjepartsapplikasjoner innen avansert og intelligent videoanalyse, i tillegg til tradisjonell alarm og adgangskontroll. Denne åpenheten er en av suksessene som gjør oss til markedsleder i Norge, sier Kaare Koren Røvig.

Powered by Labrador CMS