Lockit i Bergen er nå en del av svensk-norske Prosero (foto: privat).
Lockit i Bergen er nå en del av svensk-norske Prosero (foto: privat).

Prosero satser i Bergen

Lockit AS i Bergen er det niende selskapet i Norge som går inn i Prosero Security Group. Raymond Hansen sier at dette styrker både portefølje og kunnskap i Lockit.

Publisert

Totalleverandøren av sikkerhetssystemer i Bergen og Hordaland, Lockit AS, ledes av Raymond Hansen. Han gleder seg til å bli en del av det norsk svenske innkjøpssamarbeidet Prosero. Lockit prosjekterer, leverer og integrerer adgangskontroll, kameraløsninger, porttelefoni, lås og dørautomatikk, samt andre mekaniske og elektromekaniske sikkerhetsprodukter.

Lockit har 15 ansatte og omsetter for litt over 30 millioner kroner årlig.

– Vi i Lockit er stolte av å bli en del av Prosero Security Group. At de deler vår lidenskap til faget vårt gikk klart frem allerede etter vårt første møte. Lockit skal driftes videre som før med egen logo, ansatte og kundefokus, samtidig som vi nå har Proseros bredde og dybde av kompetanse, produkter og sikkerhet i ryggen, sier Hansen.

Han sier at dette gir styrke til videre utviklingen:

– Vi kan nå tilby våre kunder en bredere portefølje av kunnskap og produkter, samtidig som vi sammen kan ta landsdekkende avtaler i både Sverige og Norge. Det at alle ansatte også får mulighet til å bli med som deleiere i Prosero har vært viktig for oss, legger han til.

– Prosero gleder seg over at Lockit har valgt å bli en del av Prosero. Bergen og Vestlandet er en region i vekst, og dette er et selskap med gode kunder, samt en organisasjon og ledelse som passer godt inn i Prosero. Selskapet har et godt rennommé, og driver også aktivt utviklingen av digitale løsninger, prosesser og systemer for hele bransjen. Vårt mål er å gi Raymond Hansen og hans medarbeidere de beste forutsetninger for å videreutvikle Lockit innen service og produkter – både eksisterende og nye, sier administrerende direktør Mikael Norlander i Prosero.

Prosero Security Group består nå av 31 selskaper på til sammen 40 steder i Norge og Sverige. Samlet omsetning er cirka 1,1 milliarder svenske kroner.

Her kan du lese om sist gang Prosero investerte i et norsk selskap.

Powered by Labrador CMS