Øyvind Halnes i Stanley Security er glad for å ha fått med Per Bratsberg på laget. Sistnevnte blir leder for bid-teamet i Stanley Security (foto: Even Rise).
Øyvind Halnes i Stanley Security er glad for å ha fått med Per Bratsberg på laget. Sistnevnte blir leder for bid-teamet i Stanley Security (foto: Even Rise).

Per Bratsberg fra Siemens til Stanley Security

Per Bratsberg er ansatt som leder for bid-management i Stanley Security. Han kommer fra Siemens hvor han har jobbet med sikkerhet de siste 21 årene.

Publisert Sist oppdatert

Per Bratsberg skal lede alt arbeidet som har med anbudsprosesser å gjøre. Han skal høyne og sikre kvaliteten på tilbudene vi leverer, sier kommunikasjonssjef Øyvind Halnes i Stanley Security.

– Jeg gleder meg veldig. Amerikanske Stanley Security representerer et stort og seriøst sikkerhetsmiljø. Etter 21 år hos samme arbeidsgiver var tiden moden for at jeg ville flytte på meg - og når denne muligheten kom var jeg ikke i tvil, sier Per Bratsberg.

På teamet som Bratsberg blir sjef for i Stanley Security, er det to personer fra før.

– I hver enkelt case blir det etablert et bid-team bestående av ulike fagressurser fra den øvrige organisasjonen. Dette for å sikre optimal kompetanse knyttet til hver enkelt kundes behov, sier Bratsberg.

Bratsberg begynte i Siemens som selger av sikkerhetssystemer i 1998, og rykket senere opp som salgssjef innen dette fagfeltet. Etter det fikk han regionansvar innen salg og prosjektgjennomføring på Østlandet, og han ble etter hvert forretningsutvikler i Nord-Europa – i vesentlighet rettet mot sykehus og flyplasser. I mellomtiden har han drevet to kompetansesentre for Siemens i Norden. Frem til dag har han vært forretningsutvikler innen sikkerhet for Siemens i Norge.

Før han begynte i sikkerhetsbransjen, jobbet han ti år som produktsjef for Sigurd Stave Maskin rettet mot spesialentreprenører i hele Skandinavia.