Jarle Berg ble ansatt i Salto Systems i vår. Nå får han ansvaret for integrasjon i Norden (foto: privat).
Jarle Berg ble ansatt i Salto Systems i vår. Nå får han ansvaret for integrasjon i Norden (foto: privat).

Overtar integrasjons-ansvaret for Norden

Under et halvt år etter at Jarle Berg begynte i Salto Systems, rykker han opp til ny stilling med større ansvar. Nå blir østfoldingen blitt sjef for selskapets integrasjonskunder i hele Norden.

Publisert

Jarle Bergs tittel fra 1. november er business development manager integrations i Norden.

Managing director Nordic region, Jesper Buch, sier følgende om Bergs nye stilling:

– Med sitt store kontaktnett og lange erfaring med integrasjoner, vil dette styrke posisjonen vår ytterligere i markedet hos de kunder som vil kombinere sitt eksisterende system med Salto-produkter.

Salto Systems har store forventninger til at Jarle Berg skal komme i gang:

– Vi har i flere år samarbeidet med mange store aktører verden rundt når det gjelder integrasjoner til generelle systemer. Vi skal få et større fokus på dette i Norden, og fortsette den flotte veksten.

Det var i mai at Jarle Berg forlot stillingen som business unit manager Aperio Scandinavia i Assa Abloy til fordel for ny stilling i Salto Systems.

Der begynte han som ansvarlig for selskapets integrasjonskunder og integrasjonspartnere i Norge. Nå skal han ha hele Norden som ansvarsområde.

Jarle Berg startet yrkeskarrieren som skipselektriker i marinen. Hans første møte med sikkerhetsbransjen var som elektromontør i produksjonen hos TrioVing. Dette var i 1988 og tolv år senere begynte han som produktsjef i Schneider Electric. Nesten sju år senere gikk han til Siemens som key account manager inn mot prosessindustrien.

I 2011 fikk han tilsvarende tittel i TrioVing, og tre år senere flyttet han over til Assa Abloy for å jobbe med Aperio.

Siden høsten 2017 har han vært business unit manager Aperio Scandinavia i Assa Abloy.

Berg, som er østfolding, skal fortsatt ha kontoret sitt i Moss hvor Salto Systems Hospitality Nordic holder til. Dette er Saltos avdeling som i hovedsak leverer komplette adgangskontrolløsninger til hotellbransjen. Samtidig som han nå får det kommersielle ansvaret for integrasjonsvirksomheten, beholder Dennis Postol, product manager Nordic region,det tekniske ansvaret.

Powered by Labrador CMS