Jon Akerlie, Sondre Vedal, Odd Møller, Frantz Martin Øen Hegg og Glenn Elton ønsker velkommen til offisiell åpning av Viken Lås og Sikkerhet AS, med påfølgende «åpen uke» fra mandag morgen (foto: Even Rise).
Jon Akerlie, Sondre Vedal, Odd Møller, Frantz Martin Øen Hegg og Glenn Elton ønsker velkommen til offisiell åpning av Viken Lås og Sikkerhet AS, med påfølgende «åpen uke» fra mandag morgen (foto: Even Rise).

Odd Møller med comeback i historiske lokaler

Odd Møller er tilbake i sikkerhetsfaget. Pensjonisten som mer eller mindre turnerte bransjen som en revolusjonær i flere tiår, åpnet mandag sin tredje nyetablering som låsesmed. Det skjedde sammen med Glenn Elton.

Publisert

Viken Lås og Sikkerhet AS hadde offisiell åpning mandag 20. januar. Etableringen skjedde i Møllergården i Drammen, det samme bygget som Odd Møller satte opp i Hamborggata til sin virksomhet som den gang het Møller & Auster.

Viken Lås og Sikkerhet AS er den tredje nyetableringen Odd Møller er med på. I forbindelse med oppstarten av de to første, sa han begge gangene at virksomhetene ikke skulle bli store. Som kjent tok han feil.

Nå er han mer forsiktig, og sier beskjedent – med et smil – at han ikke utelukker at Viken Lås og Sikkerhet kommer til å vokse.

– Potensialet er absolutt til stede. Hovedaksjonær Glenn Elton og hans medarbeidere er meget dyktige. Jeg er bare med som investor, styreleder og fagansvarlig, sier Odd Møller.

Møller eier 20 prosent i Viken Lås og Sikkerhet, mens Glenn Elton eier de øvrige 80 prosentene. I tillegg til Elton, er Jon Akerlie ansatt for å styre butikken. Han har 29 års erfaring fra bransjen, og jobbet i butikken til Dormakaba frem til de flyttet ut av Møllergården for en ukes tid siden. Sondre Vedal er ansatt som tekniker, mens Frantz Martin Øen Hegg er ansatt som selger. De to har henholdsvis 16 og 19 års bransjeerfaring.

Vi startet så smått på førjulsvinteren, og allerede før den offisielle åpningen nå i januar så jeg at det er behov for å øke antall ansatte. Etterspørselen gjør at vi søker etter låsemontører, sier Glenn Elton.

– Etter å ha holdt butikken åpen en uke før den offisielle åpningen, har trafikken vært overraskende stor. Markedet tar oss godt imot både når det gjelder handel og henvendelser over disk, samt andre og større oppdrag. Vi gleder oss til fortsettelsen, sa Elton i forbindelse med åpningen.

Dormakaba flyttet ut av lokalene i Hamborggata i Drammen bare en uke før Viken Lås og Sikkerhet åpnet for alvor. Dormakaba satser videre i nytt bygg i Kobbervikdalen.

(Denne artikkelen ble først publisert søndag 19. 01.20. Den er oppdatert og omskrevet i ny tidsform 22.01.20 - etter åpningen).

Du kan lese mer om Odd Møllers historie, tanker om Viken Lås og Sikkerhet og låsesmedbransjen generelt i den kommende papirutgaven av Aktuell Sikkerhet.

Powered by Labrador CMS