Bosch er nå ute med sine nye PTZ-serie (foto: Privat).
Bosch er nå ute med sine nye PTZ-serie (foto: Privat).

Ny PTZ for tøffe miljøer

Bosch Building Technologies er ute i markedet med den nye PTZ-serien Mic IP Ultra 7100i. Produsenten fikk sist uke innovasjonspris for ett av kameraene i serien, som heter Ultra.

Publisert

Det første kameraet av denne typen i Norge er allerede levert, og skal monteres av et firma som driver med skipselektronikk, sier Arnfinn Høgsaas i Bosch Buildings Technologies.

– Mic ip Ultra 7100i er et veldig spesielt kamera som med sin legering i kapslingen gjør at det tåler sjøvann bedre enn andre.

Kamerahusene på de nye 7100i-modellene er utstyrt med legering som gjør dem ekstra solide i ekstreme forhold, blant annet når det gjelder kontakt med sjøvann.

I tillegg har alle MIC IP-kameraene alt som kreves for å kunne levere høyeste bildekvalitet uavhengig av lysforhold. Ultra er dessuten det første kameraet i sitt slag som kombinerer et robust kamerahus med 4K ultra HD-oppløsning, 12 x zoom og optisk bildestabilisering, sier Björn Admeus i Bosch.

I den kommende utgaven av Aktuell Sikkerhet på papir kan du, i tillegg til Mic-serien, også lese om Bosch sin 3000i-serie, samt produsentens road-show i Oslo.

– Den nye MIC serien løfter, med sin innebygde videoanalyse og maskinlæring, ekstrem videoovervåking til nye nivåer, sier Admeus.

Powered by Labrador CMS