Kenneth Våge har overtatt som prosjektleder innen sikkerhet i EDA Elektro Data Oslo AS (foto: Privat)
Kenneth Våge har overtatt som prosjektleder innen sikkerhet i EDA Elektro Data Oslo AS (foto: Privat)

Ny leder og økt satsing på sikkerhet

EDA Elektro Data Oslo AS øker satsingen innen sikkerhet og har blant annet fått Dahuas kameraløsninger i porteføljen. Kenneth Våge ble ny prosjektleder etter at Erik Wikeby gikk til Assa Abloy Opening Solutions.

Publisert

Kenneth Våge har vært prosjektleder for sikkerhetsavdelingen i EDA Elektro Data Oslo AS siden i august. Han hadde da jobbet som tekniker i selskapet siden 2007, blant annet innen adgangskontroll, innbrudd, brannvarsling, porttelefon og kameraovervåking.

– Målet er å tilby alle kunder en rasjonell og kostnadseffektiv totalløsning, basert på individuelle ønsker og behov. Vi har siden 1981 hatt sterkt fokus på å fremstå som en ledende faglig aktør og kompetansebærer innen elektrofaget, sier Våge.

EDA Elektro Data AS, EDA Elektro Data Oslo AS og EDA Elektro Data Romerike AS har til sammen 200 medarbeidere.

– Vi har lagt listen høyt og setter store krav til oss selv. Som en av landets største privateide aktører, er jeg ubeskjeden nok til å påstå at vi er kjent for høy kvalitet på leveransene med få feil på sluttproduktet. Vi setter vår ære i å sørge for ferdigstillelse til avtalt tid. Uten kompetansen og yrkesstoltheten som nevnte 200 kolleger har, ville det ikke vært mulig å ha så høye forventninger til oss selv, sier han.

Utover den relativt ferske forhandleravtalen for Dahua-kameraer og systemet NX Witness gjennom GDX, er Vanderbilt en av de øvrige samarbeidspartnerne innen sikkerhet. Sistnevnte når det gjelder adgangskontroll og alarm.

– Vi er spesielt store på Omnis, sier han.

– Innen brannvarsling leverer vi flere typer sentraler. Det samme gjelder for porttelefoner, men er spesielt gode på BPT, legger han til.

EDA Elektro Data Oslo AS arbeider innen flere fagområder enn sikkerhet, og er en totalleverandør innen elektroinstallasjoner.