Stefan Albertsson fortsetter som administrerende direktør i AddSecure etter at Castic Capital blir største eier i selskapet (foto: privat)..
Stefan Albertsson fortsetter som administrerende direktør i AddSecure etter at Castic Capital blir største eier i selskapet (foto: privat)..

Ny hovedeier i AddSecure

Det private investeringsselskapet Castic Capital kjøper aksjemajoriteten i AddSecure. Investeringen ses på som langsiktig.

Publisert

AddSecure er kjent som en europeisk leverandør av løsninger for sikker kommunikasjon og data. Stefan Albertsson fortsetter som administrerende direktør i AddSecure.

Castik, som også er europeisk, får med seg Abry Partners som minoritetseier. I tillegg investerer også konsernledelsen i AddSecure i selskapet.

– Oppkjøpet er en tillitserklæring til AddSecures tydelige visjon, ekspansive vekststrategi og utvikling. I løpet av de siste tre årene har selskapet tredoblet sin størrelse og er nå tilstede i 12 land, heter det i en pressemelding, hvor det videre står:

– Castik Capital, som er kjent for å satse på lønnsomme investeringer i høykvalitets-virksomheter i vekst, har hovedkontor i Europa. Selskapet ser den unike muligheten AddSecure har til å etablere seg som den ledende leverandøren av sikker data og kommunikasjon i Europa, og vil støtte dets organiske og ikke-organiske vekst videre.

– Vi gleder oss over at AddSecure blir en del av vår portefølje, samt over muligheten til å samarbeide tett med selskapets ledergruppe. Vi er imponert over deres reise så langt og ser frem til å akselerere deres suksess, sier partner Michael Phillips i Castik Capital.

– Dette er en bekreftelse på styrke for alle oss som jobber i AddSecure. Castik passer ypperlig som ny eier og gir et stabilt og langsiktig fundament som gjøre oss i stand til å ytterligere akselerere innsatsen for innovasjon, vekst og lønnsomhet, sier administrerende direktør Stefan Albertsson i AddSecure.

– At Abry Partners blir med videre som minoritetsaksjonær viser deres tillit til AddSecure og vår strategi. Abry har aktivt støttet våre ambisiøse planer for vekst og har hjulpet oss inn i nye markeder, fortsetter Albertsson.

– Under Abry Partners eierskap har AddSecure vokst fra å være en lokal skandinavisk leverandør av alarmløsninger til å bli en europeisk leverandør av smarte IoT-løsninger. Selskapet har gjennomført en suksessfull M&A-strategi og har fortsatt å styrke organisasjonen i løpet av vår investeringsperiode. Vi ser frem imot å jobbe med teamet og Castik i neste fase av AddSecures reise, sier Rob Nicewicz i Principal i Abry Partners.

Powered by Labrador CMS