Trond Wiker i Iloq er stolt over å kunne presentere den nye Iloq S5 (foto: privat).
Trond Wiker i Iloq er stolt over å kunne presentere den nye Iloq S5 (foto: privat).

Ny digital-adgang fra Finland

– Forbedret sikkerhet, redusert administrasjon og lavere levetidskostnader. Det er hva Iloq lover i presentasjonen av sin nye batteri- og kabelløse S5.

Publisert

– Med lanseringen av Iloq S5 drar vi nytte av mulighetene som digitalisering og tingenes internett åpner for, heter det i en pressemelding fra Iloq.

Iloq S5 er et batteri- og kabelløst låssystem, noe det har til felles med andre digitale og mobile låssystemer fra selskapet.

– Energien som trengs for å bekrefte adgangsrettigheter og til å åpne låsen, kommer fra bevegelsene når du setter inn nøkkelen. Jo flere nøkler og låser det trengs til eiendommene, desto mer reduseres kostnadene, hevder produsenten – og opplyser videre:

– I store systemer kan dette bidra til at millioner av kroner spares i innkjøps- og vedlikeholdskostnader gjennom levetiden til låssystemet. De selvdrevne løsningene våre har også innebygd bærekraft. I 2019 kommer de alene til å eliminere 27.000 kilo med batteriavfall.

I S5 er det ifølge Iloq enkelt å opprette, justere og tilbakekalle adgangsrettigheter gjennom deres skybaserte programvare. Leserne, nøklene og låsene i en bygning kan dessuten kommunisere med hverandre, og på den måten dele adgangsrettigheter, logger, tidsbegrensninger og lister over blokkerte nøkler.

Iloq S5 kan dessuten utvides med Iloq Online for ekstern adgangskontroll for låssystemet. Det er også muligheter for integrering med data og tjenester. Det digitale S5-låssystemet er en del av den fleksible Iloq S5-serien som kan modifiseres.

En annen fordel med S5-løsningen, er at den kan brukes med digitale nøkler eller den mobile S50-løsningen – eller i en kombinasjon av begge.

Iloq er finsk, og var det første selskapet som gikk fra mekaniske låssystemer til å bli ledende i utviklingen av selvdrevne, digitale låssystemer og adgangskontrollsystemer. Hittil har over to millioner nøkler og en million sylindre blitt levert av finnene.

Powered by Labrador CMS