Stellan Johansen og Knut Erik Melstrøm begynner i Oneco. Jahn Gulbrandsen (t.h.) har fra i høst vært en del av industrikonsernets sikkerhetssatsning (foto. Even Rise).
Stellan Johansen og Knut Erik Melstrøm begynner i Oneco. Jahn Gulbrandsen (t.h.) har fra i høst vært en del av industrikonsernets sikkerhetssatsning (foto. Even Rise).

Melstrøm og Johansen til Oneco

Knut Erik Melstrøm er fra i dag ansatt som sjef for IKT-divisjonen i Oneco Technologies. En av dem han får under seg, er Stellan Johansen som skal lede selskapets nordiske sikkerhets-satsning.

Publisert

– Oneco Technologies er i full gang med å etablere en egen sikkerhetsavdeling.

Det sa administrerende direktør Kjell Arne Giske i forrige utgave av Aktuell Sikkerhet. Han presenterte da Jahn Gulbrandsen som salgssjef i den nye virksomheten.

Gulbrandsen kom fra Stanley Security hvor han var storkunde-direktør. Giske varslet samtidig at flere kjente navn fra den norske sikkerhetsbransjen var på vei inn i Oneco Technologies, men han ville foreløpig ikke fortelle hvem.

Nå viser det seg at han siktet til to av Gulbrandsens tidligere kolleger. Den ene er Knut Erik Melstrøm som skal lede IKT-divisjonen i det nordiske industrikonsernet.

– IKT-divisjonen består av sikkerhet, svakstrøm, IKT-drift med datahall, velferdsteknologi og telekom-infrastruktur, sier Melstrøm – som i ti år har jobbet i Stanley Security, de siste årene som driftsdirektør og sentral i ledelsen.

Under Knut Erik Melstrøm blir Stellan Johansen øverste sjef i konsernets nye sikkerhetsselskap. Også Johansen har bakgrunn fra Stanley Security, men har som lead of solutions sales det siste året vært en del av ledergruppa i Dormakaba.

– Målet er at sikkerhet skal bli en egen stor divisjon. Foreløpig teller vi 13 personer, men vi blir flere, lover Stellan Johansen.

I desember-utgaven av Aktuell Sikkerhet kan du lese mer om sikkerhetssatsningen til det norskeide industrikonsernet som i år omsetter for cirka 1,6 milliarder kroner.

Av til sammen 900 medarbeidere i Oneco-konsernet, jobber 230 i Oneco Technologies. Disse er fordelt på regionene Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim, samt ved ytterligere 20 lokalkontorer.

– For å forankre sikkerhetsdivisjonen i hele Norge, benytter vi denne geografiske tilstedeværelsen og all den tekniske kompetansen som hver avdeling representerer, sier Giske.

I papirutgaven av Aktuell Sikkerhet, som kommer midt i desember, kan du lese mer om Oneco Technologies sin oppbygging av egen sikkerhetsvirksomhet.

Her kan du bestille abonnement.

Her kan du bestille vårt nyhetsbrev som sendes ut gratis.