Hans Petter Mørkhagen, Jahn Gulbrandsen og Espen Qvernstrøm i Oneco gleder seg over leveransen til Telegrafbygningen (foto: Even Rise).
Hans Petter Mørkhagen, Jahn Gulbrandsen og Espen Qvernstrøm i Oneco gleder seg over leveransen til Telegrafbygningen (foto: Even Rise).

Leverer lås, beslag og annen sikkerhet til samme prosjekt

Når Telegrafbygningen i Kongens gate i Oslo står ferdig restaurert, er det den ferske sikkerhetsavdelingen i Oneco Technologies som har levert både tradisjonelle sikkerhetsprodukter og lås og beslag. – Slike helhetlige leveranser var målet da vi for mindre enn ett år siden satset på egen sikkerhetsavdeling, sier salgssjef Jahn Gulbrandsen.

Publisert

Da det for mindre enn ett år siden ble satset på egen sikkerhetsavdeling i Oneco Technologies, var hensikten å oppnå nettopp det som nå skjer i Telegrafbygningen i Oslo:

– Å sikre seg store leveranser av både lås, beslag og tradisjonell sikring – i et og samme prosjekt.

Avtalen som Oneco Technologies sin sikkerhetsavdeling har gjort med Vedal Entreprenør AS, er i første omgang verdt cirka sju millioner kroner. I tillegg forventes det ytterligere bestillinger etter hvert som leietakerne i det 25.000 kvadratmeter store bygget flytter inn.

– Telegrafbygningen anses å være et av Kvadraturens største monumentalbygninger. Etter at eiendommen sto ferdig utviklet i 1924, fungerte bygget som lokale for Televerkets hovedkontor frem til 1962, sier salgssjef Jahn Gulbrandsen i Oneco Technologies – divisjon sikkerhet Norge.

Sikkerhetsavdelingens leveranse av adgangskontroll, alarm, kameraovervåking, porttelefon, brannvarsling og kabling til Telegrafbygningen, skjer som underleverandør for Oneco Elektro AS. Det er dette selskapet som vant konkurransen om disse produktene.

Kontrakten om lås og beslag er en kontrakt som sikkerhetsavdelingen i Oneco Technologies selv har signert direkte med Vedal Entreprenør AS.

Du kan lese mer om leveransen i kommende papirutgave av Aktuell Sikkerhet.

Powered by Labrador CMS