Låsservice Ålesund går inn i Prosero (foto: privat).
Låsservice Ålesund går inn i Prosero (foto: privat).

Låsservice inn i Prosero

Låsservice Ålesund AS går inn i Prosero – og er dermed det sjuende låsesmedselskapet i Norge som blir med i det norsk-svenske sikkerhetsselskapet.

Publisert

Låsservice Ålesund AS ble etablert i 2006, og er ifølge Prosero Security Group i dag en komplett leverandør av sikkerhetsløsninger til privat og offentlig sektor. Nedslagsfeltet er Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane.

– Vi er stolte av å kunne ønske Låsservice Ålesund velkommen inn i Prosero, sier administrerende direktør Mikael Norlander.

– Låsservice Ålesund er en ekspansiv virksomhet. Atle Rønning har sammen med kompetente medarbeidere utviklet en virksomhet med høy kundetilfredshet og stadig vekst. Vi ser frem til å delta og støtte Atle og hans medarbeidere i en fortsatt utvikling av Låsservice Ålesund. De er også et viktig bidrag i Proseros utvikling og vekst i Norge, legger han til.

Låsservice Åleseund leverer blant annet adgangskontroll, innbruddsalarm, kameraovervåking og lås og beslag. Selskapet har 10 ansatte og omsetter for drøye 20 millioner kroner. Resultatet i fjor ble på nesten 2 millioner kroner.

Atle Rønning uttrykker glede over å bli en del av Prosero. Handelen har foregått slik Prosero tidligere har sikret seg seks andre norske selskaper; ved at aksjonærene i Låsservice Ålesund ble eiere i Prosero gjennom muligheten til å reinvestere i det nye eierselskapet. Den lokale driften og tilhørigheten som dette gir, påvirket ifølge Rønning beslutningen om å gå inn i Prosero.

– Gjennom dette ser vi muligheten til en videre utvikling, samt at vi blir en del av et større fagmiljø og en større enhet. Vi skal drifte selskapet videre under samme navn, med de samme ansatte og lokal forankring som før, sier han.

Prosero består av 30 selskaper på 39 steder i Norge og Sverige:

Axel Group, Axlås & Solidlås, Begelås, Beslag-Consult, Bodø Sikkerhet & Lås, Borås & Kungsbacka Lås & Säkerhet, Cadsafe Brandservice, Citylåset i Kristianstad, CFS Larm, Dala Lås, Dalek Lås & Larm, Farsta Lås, Lexow Låsservice, LH Alarm, Låshuset Sikkerhetssenter, Lås & Nyckel i Gävle, Låsservice Ålesund, Låssmeden Sven Alexandersson, Låsesmeden Tromsø, Lövestad Larmcentral, OpenUp, Passera, Rikstvåans Låsservice, Romerike Låsservice, Safetytech i Väst, Säkerhetsteknik, Swedsecur, Tele & Säkerhetstjänst i Skara, Telos Telemontage och Zenita.

Prosero omsetter samlet for cirka 1 milliard svenske kroner.

Kilde: Prosero Security Group

Powered by Labrador CMS