Business unit manager Michael Hygild i Hikvision gleder seg over veksten i Norge (foto: privat).
Business unit manager Michael Hygild i Hikvision gleder seg over veksten i Norge (foto: privat).

Hikvision utvider i Norge

Voksende etterspørsel medfører at Hikvision gjør endringer og øker antall medarbeidere i Norge. En av de nyansatte kommer fra Proxll, mens den andre har lang erfaring fra blant andre YIT og Nokas.

Publisert

De to nyansatte skal i hovedsak jobbe sammen med presales Tor Ove Rue og channel sales Desmond Pan for den kinesiske produsenten i Norge.

Disse fire vil ifølge business unit manager Michael Hygild kun ha Norge som sitt marked. Han jobber selv ut fra København og har Norge, Danmark og Island som sine ansvarsområder. Han har ytterligere to kolleger i Danmark med delansvar for Norge; Fie Andresen på marketing og Mikael Haunstrup på teknisk support for partnere og distributører.

– Vi opplever økende etterspørsel i det norske markedet. Flere og flere forhandlere velger å samarbeide med Hikvision, og disse vil vi selvsagt tilby best mulig kompetanse. En av de nyansatte er tidligere salgssjef Thore Kyllerud i Proxll. Han blir key account manager hos oss med ansvar for utvikling av vårt partnerprogram og forhandlernett i Norge, sier Michael Hygild.

Kyllerud var i Proxll i ti år.

I rollen som business development manager har Hikvision ansatt Tomas Nefstad. Han blir ansvarlig for utvikling av de markedene hvor det er størst vekst, samt for utvalgte nasjonale installatører.

– Med sin omfattende erfaring innen sikkerhetsmarkedet blir han også en god sparringspartner for distributørenes i deres daglige arbeid med Hikvision-produkter, sier Hygild.

Ifølge egen LinkedIn-profil har Nefstad siden august i fjor vært faglærer ved Skogmo videregående skole i Skien. Han startet høsten 2017 konsulent-, rådgivnings- og utviklingsselskapet RFID Hjelpen AS, og arbeidet før den tid som avdelingsleder i Nokas Teknikk Sør AS i fire år. Han var i YIT og Caverion fra 2006 til 2013. Han har også blant annet jobbet i ABB Building.

Powered by Labrador CMS