Pål og Heine Wang mottok i dag medalje for lang og tro tjenste i Nokas. Styreleder Terje Rogne sto for overrekkelsen (foto: Ådne Mauritzen, Nokas).
Pål og Heine Wang mottok i dag medalje for lang og tro tjenste i Nokas. Styreleder Terje Rogne sto for overrekkelsen (foto: Ådne Mauritzen, Nokas).

Hedret for lang og tro tjeneste

Brødrene Heine og Pål Wang er i dag tildelt Norges Vel fortjenestemedalje for lang og tro tjeneste i Nokas.

Publisert Sist oppdatert

Brødrene Heine og Pål Wang var to av tre gründere som i 1987 startet Vakt Service. Etter en rekke oppkjøp og betydelig vekst, teller selskapet nå – som etter hvert ble til Nokas – cirka 9.000 ansatte. Selskapet er blitt en betydelig aktør i den skandinaviske sikkerhetsbransjen.

30 år etter at brødrene fra Vestfold selv deltok operativt i de fleste posisjoner i Vakt Service, deriblant vekteroppdrag, salg og renhold, sitter de i dag i toppledelsen i Nokas-konsernet. Tjenestene det Tønsberg-baserte selskapet leverer er i vesentlighet vakttjenester, kontanthåndtering, flyplasssikkerhet og teknikk.

Her kan du lese om jakten på Nokas-aksjer som pågår for tiden.

Det var styreleder Terje Rogne som delte ut medaljene i forbindelse med dagens styremøte.

I en pressemelding fra Nokas sier Rogne:

– Det har nok vært mange små og store utfordringer opp gjennom årene. Intet kan vel være mer givende for dem enn å se at de har lykkes med å skape et ledende nordisk sikkerhetskonsern i løpet av disse 30 årene. Siden 1987 har begge bidratt med engasjement og stor innsats. Vi har alltid kunnet stole på dem. De har gjentatte ganger vist stor handlekraft ved å sikre bedriftens vekst og trygghet, og gjennom mange oppkjøp har de utøvd stor samarbeidsvilje. Det er følgelig ikke rart at nettopp Engasjement, Handlekraft, Samarbeid og Pålitelighet er konsernets kjerneverdier. Vi gratulerer med vel gjennomførte 30 år og vil gjerne overrekke dem Norges Vel fortjenestemedalje for lang og tro tjeneste.

Medaljen tildeles av Det Kongelige Selskap for Norges Vel, og er en påskjønnelse til arbeidstakere med minst 30 års ansettelse hos samme arbeidsgiver.