Hans Kvam ønskes velkommen til Oneco Technologies av Knut Erik Melstrøm (foto: Privat).
Hans Kvam ønskes velkommen til Oneco Technologies av Knut Erik Melstrøm (foto: Privat).

Har savnet sikkerhetsbransjen

Hans Kvam begynner hos Oneco Technologies for å etablere og lede selskapets svakstrømavdeling i Oslo. Han ser også frem til aktivt å være med i den offensive sikkerhetssatsingen Oneco er inne i.

Publisert Sist oppdatert

Hans Kvam kommer fra stillingen som business area manager i Hauge Elektro AS. Før han begynte der for snart fem år siden, arbeidet han flere år i Niscayah og Stanley Security.

– Etter noen år med hovedfokus på svakstrømfagene i Hauge Elektro, ser jeg frem til å bli del av en satsning som dekker flere fagfelt, sier Kvam – som poengterer at hovedansvaret hans blir utvikling av svakstrøm-arbeid som Oneco driver fra hovedstaden.

– Men jeg skal blant annet også være aktivt med på sikkerhetssatsningen, noe jeg ser fram til. Jeg har savnet denne delen av bransjen de siste årene. Samtidig håper jeg at min kunnskap om anbud, marked og kunder skal bidra til at Oneco Technologies vokser og oppnår sine mål, sier Kvam.

– I vår satsing er det naturlig å forsterke laget i Oslo nå. Vi har fått store kontrakter gjennom eget arbeid og gjennom våre søsterselskaper i konsernet. Derfor er det nå behov for å hente inn ressurser som kan bidra i utviklingen vår. Denne gang velger vi å hente inn en gammel ringrev med erfaring fra både sikkerhets- og elektrobransjen, sier divisjonsleder Knut Erik Melstrøm i Oneco Technologies.

Her kan du lese om kontrakten Oneco har signert med Oslomet. Like før den ble signert, vant de en stor avtale med Akershus Kollektivterminaler. For få dager siden ble det også kjent at Oneco kjøper Relacom.

– Hans Kvam, med sin erfaring fra Hauge Elektro, får ansvaret for å bygge opp en svakstrømavdeling i Oslo. Denne skal understøtte vår satsning på svakstrøm som et eget forretningsområde. Han skal også bidra innen velferdsteknologi, sikkerhet og AV-satsning. Han vil dessuten bidra i signalprosjektet «Livsvitenskapsbygget» som Oneco ble tildelt før jul, legger han til.

Hans Kvam er et kjent navn i sikkerhetsbransjen. Melstrøm har jobbet sammen med ham tidligere, og han anser ham som en kapasitet når det gjelder å bidra i selskapets vekstplaner.

– Vi er imponert over hva han fikk til innen svakstrømområdet i Hauge Elektro. Han vil tilføre oss kunnskap og engasjement - ikke bare innen svakstrøm som fag, men også innen sikkerhet. Jeg gleder meg til å jobbe med Hans Kvam og jeg er sikker på at vi blir sterkere med han som kollega, sier Melstrøm.

– Det var helt avgjørende for valget mitt at jeg her i Oneco kan samarbeide med gamle kolleger for å vinne nye kunder og kontrakter. Samtidig er jeg takknemlig for de fem årene jeg hadde med dyktige kolleger i Hauge Elektro. Jeg lærte mye og fikk mange gode relasjoner innen elektrofaget. Alt dette er jeg sikker på at jeg får bruk for i jobben hos Oneco Technologies, sier Hans Kvam.

Oneco har også ansatt Kjetil Eskild. Han skal styrke selskapets AV-satsing.

Eskild har over 30 års erfaring fra AV bransjen og kommer sist fra Video Film Int. Han har ifølge Knut Erik Melstrøm bred erfaring fra design og prosjektering når det gjelder AV-løsninger for blant annet møterom, auditorier, sykehus, overvåkningssentraler.

– I utviklingen innen IP-basert AV er det naturlig for Oneco Technologies å se bredere på vårt tilbud til markedet. Vi ønsker i større grad å kunne tilby mere komplette løsninger. Overgangen mellom AV, sikkerhet, automasjon, velferd og bedriftskommunikasjon er mer flytende nå enn noen gang. Denne utviklingen ønsker vi å ta del i, sier Knut Erik Melstrøm.

– Det er ingen tvil om at vi med Hans Kvam og Kjetil Eskild på laget har tilegnet oss solid kompetanse som vil hjelpe oss videre. Det kommer flere i nær fremtid. Vi er hele tiden på utkikk etter nye kolleger med rett holdning og rett kompetanse, legger han til.

Abonner gratis på Aktuell Sikkerhets nyhetsbrev her.